Hlavní obsah

Čtenářka Radka si vyzkoušela boudoirové focení: Korzety i pouta jí sluší!

Foto: Mona Martinů

Radka v sobě kombinuje romantickou duši i nespoutaný uragán. Ukázala nám obě tváře!Foto: Mona Martinů

Reklama

Čtenářka Radka? Proměny by se bála, svůj blond odstín si po léta střeží. Ale focení v prádle ve stylu boudoir? Třeba chvíli jako bohyně, chvíli jako dračice? Na to by si troufla... A my jí dali šanci!

Článek

Kdo je ta žena z úvodní fotografie článku? Ne, žádná modelka z fotobanky. Čtenářka Radka (37), matka 2 dětí, a hlavně manželka, která chtěla udělat radost svému manželovi k výročí 20 let seznámení.

Pravda, na svůj hvězdný okamžik si musela počkat. Minulý rok jsme na ProŽeny.cz spustili výzvu pro odvážné čtenářky, které se nebojí fotit v prádle. Přihlásilo se nám přes 100 z vás, tři ( Věrku, Denisu a Míšu) jsme už vybrali a vyfotili. Teď se náš archiv zájemkyň otevřel počtvrté. Volba padla na Radku!

„Venku je ponuré počasí, právě jsem dodělala s dcerou úkoly a na chvilku se natáhla na gauč. Ale váš e-mail mi rozbušil srdce i bez kofeinu a únava je pryč,“ napsala nám Radka poté, co jsme ji kontaktovali s tím, že ji náročné oko vedení redakce vybralo jako horkou favoritku. Vše klaplo... Tak jdeme na věc?

Foto: Mona Martinů

Modrý komplet značky Ritratti Milano Radce vybrala přímo odbornice na spodní prádlo Helena KonarovskáFoto: Mona Martinů

Bičík manžel zakázal. Nevadí!

Radka si původně svou boudoirovou proměnu představovala jako protipóly bohyně a dominy. Když se ale manželovi doma zmínila, že by si měla začít shánět bičík, přemluvil ji, že by ji přece jen radši viděl v romantičtější poloze. Jak to nakonec dopadlo? Nebudeme předbíhat...

Radku jsme totiž nejprve zavřeli do zkušební kabinky, aby si vyzkoušela prádlo. Poté jsme se přesunuli do boudoirového ateliéru, kde už čekala vizážistka Linda, stylistka Hanka a fotografka Mona. A mohlo se jít rovnou na věc!

Foto: Mona Martinů

Vášnivá červená? Ano! Podprsenka pochází z kolekce EtamFoto: Mona Martinů

Od korzetů přes podvazky k poutům...

Začali jsme sice modravým prádlem včetně vysokých retro kalhotek, postupně jsme ale začali přitvrzovat. Přes korzety, červené prádlo až po masku nebo třeba pouta...

Focení nakonec trvalo čtyři hodiny! „Všechny komplety spodního prádla byly nádherné, nejvíc se mi ale líbil černý korzet s puntíčky v kombinaci s podvazky,“ přiznala nám Radka s tím, že na druhém místě je pro ni zlato-černá souprava Lise Charmel. No, jak vidíte, nakonec i na pouta došlo!

Foto: Mona Martinů

Radčin favorit! Korzet od značky Chantal Thomass. Pokud se vám líbí, pořiďte si kousek luxusu takéFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Na chvilku i bez poutFoto: Mona Martinů

„Byl to skvěle strávený den, ze kterého budu mít na památku krásné fotky. Fotografka mě nešetřila, ale po pár pokynech jsem brzy začala chápat, co vlastně chce,“ usmívala se Radka. Druhý den jí prý ještě z některých pozic bolela záda... Jo, modelky tvrdý chleba mají!

Foto: Mona Martinů

Provokativní kombinace tajemna a luxusního saténu. Komplet má na svědomí značka Lise CharmelFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Už jste také někdy měly na sobě podvazkový pás?Foto: Mona Martinů

Pokochejte se také Radčinými krásnými fotkami i nádherným prádlem! Dokážete si představit sebe, že byste se postavily před objektiv fotografky?

Reklama

Načítám