Hlavní obsah

Čtenářky v roli modelek: Oblékli jsme zdravotní sestřičku Alexandru (45)!

Foto: Eva Malúšová

Do pěti módních sestav jsme oblékli pětačtyřicetiletou AlexandruFoto: Eva Malúšová

Reklama

Čtenářka Alexandra se focení nezúčastnila poprvé. Modelingu se věnovala v šestnácti letech a dnes, o téměř tři dekády později, si to s námi zopakovala. Ačkoli změnila obor, láska k módě ji neopustila.

Článek

Pětačtyřicetiletá Alexandra se po krátkém koketování s modelingem pustila do práce, které se věnuje doposud. Coby zdravotní sestřička se stará o všechny kolem, a tak si den, kdy náš tým pečoval naopak o ni, maximálně užila. Do módních sestav, které si čtenářka vyzkoušela, se nicméně můžete vrhnout i vy.

Oranžáda

Ani výrazné barvy nemusíte dávkovat jen po troškách. Pokud si netroufáte na mixování různých odstínů, vrhněte se do monochromatického looku. Co říkáte třeba na oranžovou? Nechcete-li v kompletu působit příliš křehce, přidejte několik doplňků s černými akcenty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Reserved, 499 Kč), lehký svetr (Reserved, 449 Kč), náhrdelník (Bershka, 179 Kč), pásek (Lote, 699 Kč), boty (Baťa, 399 Kč), psaníčko (Dušní 3, Barbara Rihl, 3490 Kč), náušnice (čtenářky vlastní)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Pátráte po nápadném náhrdelníku? A co říkáte na tuto trojici?Foto: archiv firem

Mikina jinak

Nechaly jste se zlákat trendem košilových šatů? Stylistka Renata Nováková vám dá tip na novou volnočasovou kombinaci. Z šatů sundejte pásek, nechte je na volno a přehoďte přes ně delší mikinový vršek. Na podzim můžete sáhnout po prodlouženém hrubém svetru nebo rovnou roláku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: košilové šaty (Lindex, 999 Kč), mikina (Reserved, 799 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), prsteny (Mango, 249 Kč/set), náhrdelník (Mango, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

V hlavní roli šortky

Velmi elegantně se naopak dají pojmout šortky. Zapomeňte pro tentokrát na denim a sáhněte po těch látkových, opatřených mašlí. Pokud zvolíte šedý odstín jako stylistka, můžete šortky bez obav spárovat téměř s jakýmkoli topem.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šortky (Reserved, 699 Kč), top (Reserved, 449 Kč), lehký kabát (Lote, 7200 Kč), náhrdelník (New Yorker, 199 Kč), náušnice (I´am, 129 Kč), kabelka (F&F, 499 Kč), boty (Reserved, 399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Šaty, které nebudete chtít sundat

Pohodlné oblečení nemusí být jen o džínách a triku. Jakmile si pořídíte bavlněné šaty, pochopíte význam termínu „cítit se jako v bavlnce“. Dobrou zprávou je, že podobné šaty můžete spárovat nejen s podpatky, ale i plochými sandálky nebo třeba Converskami.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (New Yorker, 549 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), kabelka (Orsay, 699 Kč), sluneční brýle, (F&F, 249 Kč), prsten (Orsay, 129 Kč), náramky (Lindex, 399 Kč/2 kusy)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Investujete do kvalitní kožené kabelky, nebo se spokojíte s malým psaníčkem?Foto: archiv firem

Oprašte kalhotovou sukni

Nebudeme vám tvrdit, že jde o kousek, který sluší všem. Nespornou výhodu mají dámy, které jsou stejně jako naše čtenářka Alexandra vysoké a štíhlé. Pamatujte si také, že lichotivější je vždy délka nad kolena. Stylistka Renata zvolila černou variantu, kterou spárovala s proužkovanou halenkou a klínky. Líbí?

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šortky (Orsay, 949 Kč), košile (Reserved, 449 Kč), boty (Baťa, 599 Kč), náhrdelník (Mango, 599 Kč), kabelka (Reserved, 899 Kč), prsten (Mango, 124 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám