Hlavní obsah

Cviky na doma: Zhubnete a vytvarujete bříško i zadeček!

 

Reklama

Nehnout se z vlastního bytu – a přitom shodit nějaké to kilo a krásně vytvarovat stehna, bříško a zadeček. Značka ideál, nemyslíte? Ukážeme vám, jak na to!

Článek

Cvičení doma má spoustu výhod. Ušetříte čas, který byste jinak ztratili cestami do tělocvičny či fitka, nemusíte řešit zplihlé vlasy nebo třesoucí se faldíky, které se stydíte ukazovat veřejně. Chce to jediné: dostatek vůle a odhodlání začít, a hlavně po pár minutách nepřestat. Jak na to? Koukněte se na naše video.

V minulém videocvičení z domácího prostředí (najdete ho tady) se trenérka Lucie Dytrychová, zakladatelka služby FitnessGo, zabývala spalováním tuku a posilováním horní části těla. V tom dnešním na svoji předešlou sestavu navázala – a aby byl trénink rovnoměrný, zaměřila se tentokrát na takzvané problematické partie, které trápí většinu z vás, tedy na bříško, zadek a stehna. I tentokrát při cvičení použila jen to, co má každý doma, běžný nábytek a kuchyňské náčiní.

A jaké má pro vás Lucie rady? Především vydržet dostatečně dlouho. Má-li mít cvičení opravdu smysl a přinést viditelné výsledky, nemá smysl udělat tři žabáky nebo pár přeskoků. „Cvičení má smysl až od třiceti minut výše – ideální je čtyřicet až šedesát minut. Klidně si k němu pusťte televizi a běhejte po celou dobu vašeho oblíbeného seriálu,“ doporučuje trenérka.

Zbývá se vypořádat s tím, že doma je pořád „co dělat“, a tak si většina žen jen těžko hledá na cvičení čas. Lucie v tom má jasno: „Nenechte se zlákat domácími povinnostmi, nejdůležitější jste vy samy. Pokud již nemůžete, na pár sekund si odpočiňte a sérii docvičte!“

Foto: Archiv firem

Hledáte stylové oblečení pro domácí cvičení? Tady jsou naše tipy!Foto: Archiv firem

Tak co, nemáte chuť si trochu zatrénovat, než se vám v troubě dodělá něco dobrého? Možná pak budete mít menší výčitky, až se do svého díla pustíte!

Reklama

Související témata:

Načítám