Hlavní obsah

Dědeček? Ne, to je můj muž

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jí bylo osmnáct, zamilovala se. Po roce randění se za muže svých snů vdala a nyní se snaží o miminko. Na tom by nebylo nic zvláštního – kdyby ovšem manžel Samanthy Simpson (19) nebyl o 43 let starší než ona. To je totiž důvod, proč dvojice čelí urážkám a útokům okolí.

Článek

Samantha je z Arkansasu a je stejná jako každá jiná devatenáctiletá dívka. Než se seznámila se svým manželem JR (62), randila s muži, kteří jí byli věkově blízcí, ale nikdy to nebylo ono. „Byli tak nevyzrálí, nevěděli, jak se chovat k ženě, jak fungovat ve vztahu,“ vzpomíná.

Když poprvé potkala JR, věděla, že tohle je ten pravý muž pro ni. Přitahoval ji nejen fyzicky, ale dostal ji svou galantností a rozhledem. Jenže svět jejich lásce rozhodně nefandí.

Rodina je proti

Když Samantha představila svou lásku rodině, nastalo peklo. Rodičům věkový rozdíl vadil natolik, že se od nich musela dcera odstěhovat. Vlastně kvůli jejich nesouhlasu začali s JR žít, a loni v lednu se dokonce vzali. „JR je skvělý. Chová se ke mně jako ke královně. Není nic, co bych na něm nebo na našem vztahu změnila,“ básní Samantha.

Foto: Profimedia.cz

Loni v lednu pár svůj vztah stvrdil svatbouFoto: Profimedia.cz

Krutosti okolí

Jenže i tak se pár potýká s řadou problémů. „Když spolu někde jsme, lidé se mylně domnívají, že je JR můj dědeček,“ říká Samantha s tím, že tohle sice zamrzí, ale dá se to částečně pochopit.

Horší jsou urážky a útoky, kterým musí čelit její manžel. „Není den, aby na něj někdo nepokřikoval, že je pedofil a podobně. A to jen proto, že se třeba držíme za ruce nebo mi dá pusu. Tohle mě opravdu trápí a rozčiluje,“ stýská si mladá žena. Podle ní s manželem prožili těžké časy, když jejich vztah sabotovala rodina a kamarádi, ale když to dělají úplně cizí lidé, je to už na ni moc. „Nikdo nemá právo mě a mého muže odsuzovat. Milujeme se, náš vztah je oficiální, jsme manželé a neděláme nic nelegálního,“ rozohňuje se.

Foto: Profimedia.cz

Prý není den, aby si je někdo nespletl s vnučkou a dědečkemFoto: Profimedia.cz

Chceme dítě

Klid je jediné, po čem pár touží. Přejí si totiž miminko. „Snažíme se o dítě, protože cítíme, že je správný čas. Milujeme se, jsme manželé, máme vlastní bydlení, proč bychom neměli chtít založit rodinu? A to, i když JR už má dítě z předešlého vztahu,“ říká Samantha a doufá, že zveřejnění jejich příběhu pomůže, aby je lidé přestali odsuzovat. „Doufám, že pochopí, že se milujeme, náš vztah není žádný vtip či povyražení a věkový rozdíl mezi námi je jen naše věc,“ dodává.

Strach má totiž z jediné věci. „Nedovedu si představit, že by naše dítě muselo být svědkem toho, jak cizí lidé urážejí jeho otce,“ vysvětluje Samantha, která doufá, že alespoň vůči dítěti bude mít okolí trochu ohledů a slušnosti.

Foto: Profimedia.cz

Na jejich lásce velký věkový rozdíl prý nic nemění. Pár se dokonce snaží o miminkoFoto: Profimedia.cz

Je pravda, že tenhle senior trumfl i řadu hvězd, které se pyšní výrazně mladšími partnerkami. Kdo by mu mohl závidět? Zjistěte to v článku O třicet let mladší žena? Tihle slavní muži se toho nebojí!

Reklama

Související témata:

Načítám