Hlavní obsah

Dvacetiletý rozdíl? Proč ne! Tyto ženy mají zajíčky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska prý nezná žádné meze, „když ji miluješ není co řešit“, ale platí to i o věku? Může to být opravdová láska, když je žena výrazně starší? Tyto slavné dámy si našly partnery, kteří jsou mnohdy i o generaci mladší než ony. Nezdá se vám, že vedle hochů omládly? Nebo že by to bylo naopak?

Článek

Vztahy s většími věkovými rozdíly budí vždycky zvědavost. Nicméně pořád je v naší společnosti zakořeněno, že pokud si najde starší muž mladší ženu, a klidně i o třicet let, bývá to přijímáno s větším pochopením, než pokud je tomu naopak. Přitom spousta žen nemá své výrazně mladší muže pouze pro pobavení. Tyto nerovné páry se čím dál častěji berou a zakládají rodiny.

Heidi Klum (44) a Tom Kaulitz (28)

Velkou pozornost budí dvojice Heidi Klum a Tom Kaulitz. Kromě toho, že je mezi nimi šestnáctiletý rozdíl, mnozí se pozastavují i nad výběrem slavné modelky. Tom Kaulitz byl úspěšný v roce 2005, když se dostal do povědomí veřejnosti díky kapele „Tokio Hotel“, která vyznávala styl „emo“ a byla oblíbená zejména u mladých dívek. Z dredatého kluka toho ale moc nezbylo, za ty roky (trochu) zmužněl. Tom není prvním mladším partnerem Heidi Klum. Před ním chodila s jednatřicetiletým Vitem Schnabelem.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum nedá bez nového přítele ani ránu, vyrazili spolu i na filmový festival do CannesFoto: Profimedia.cz

Shakira (41) a Gerard Piqué (31)

Při pohledu na tuto dvojici je těžké uhádnout, kdo z nich je vlastně starší a jen málokoho napadne, že věkový rozdíl mezi nimi je deset let. Zpěvačka se se španělským fotbalistou Gerardem Piquém potkala poprvé v roce 2010, když nahrávala klip ke svému singlu „Waka Waka“, který se pak stal hymnou Světového šampionátu ve fotbale. S Piquém se seznámila právě během fotbalového klání v Jižní Africe. Jak ji oslovil? Nenapadlo ho nic lepšího než se jí zeptat na počasí. Od jednoduché konverzace se dostali k tomu, že spolu dnes vychovávají dvě děti, Sashu (5) a Milana (3).

Foto: Profimedia.cz

U zpěvačky Shakiry a jejího fotbalisty Gerarga Piquého byste desetiletý rozdíl asi nehádaliFoto: Profimedia.cz

Brigitte (65) a Emmanuel Macron (40)

Když vyhrál Emmanuel Macron vloni ve Francii volby, víc než on zajímala hodně lidí spíš jeho manželka Brigitte. Má sice postavu, kterou by jí mohla závidět lecjaká dvacítka a v módě se vyzná, ale veřejnost se pozastavovala nad jejich věkovým rozdílem. Brigitte je totiž o necelých pětadvacet let starší. Seznámili se na škole, když bylo Macronovi 15 let. Začali se prý vídat, ale intimní vztah začali, až když on odešel ze školy. V roce 2007, když bylo budoucímu prezidentovi Francie 29 let, se vzali.

Foto: Profimedia.cz

Prezident Francie a první dáma budí rozporuplné pocity Foto: Profimedia.cz

Sam (51) a Aaron Taylor-Johnson (27)

Velký věkový rozdíl je i mezi režisérkou Sam Taylor-Johnson a Aaronem Taylorem-Johnsonem. Seznámili se v roce 2009 při natáčení filmu „Nowhere boy“, který pojednává o dětství Johna Lennona, kterého právě Taylor Johnson hrál. Tehdy mu bylo 18 let. Jeho budoucí žena film režírovala a v té době slavila 42. narozeniny. V roce 2010 se jim narodila dcera Wylda Rae a o dva roky později Romy Hero. Svoji lásku zpečetili v roce 2013, kdy uzavřeli manželství.

Foto: Profimedia.cz

Potkali se, když bylo Aaronovi 18 let. Jejich láska ale trvá i po devíti letech vztahu Foto: Profimedia.cz

Deborra-lee Furnes (62) a Hugh Jackman (49)

Mají mezi sebou třináct let rozdíl a patří k nejdéle trvajícím manželstvím v showbyznysu. I herec Hugh Jackman potkal svoji nastávající během natáčení, a to v roce 1995. Jejich manželství vydrželo tak dlouho prý i proto, že se spolu setkali dřív, než byli oba na vrcholu kariéry. I když mají za sebou několik šílených vrcholků i pádů, pořád jsou prý do sebe zamilovaní jako tenkrát. Herecký pár má spolu dvě děti, Avu Eliot (12) a Oscara Maximiliana (18).

Foto: Profimedia.cz

Manželství Deborry-lee Furnes a Hugha Jackmana patří k nejstabilnějším v showbyznysuFoto: Profimedia.cz

Allison Janney (58) a Philip Joncas (38)

Herečka, která letos získala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli za film „Já, Tonya“, má vedle sebe také o mnoho let mladšího muže. S Philipem Joncasem se seznámila v roce 2013 při natáčení filmu „Nezapomenutelné prázdniny“, kde Janney hrála Betty a Joncas pracoval v produkci. Premiéru dohromady ale měli až v roce 2015, kdy se společně ukázali na předávání cen Emmy Awards. Do manželství se příliš nehrnou – Allison Janney se nechala několikrát slyšet, že tento druh závazku není nic pro ni.

Foto: Profimedia.cz

Allison Janney je s Philipem Joncasem také několik let, ale manželství jí nic neříká Foto: Profimedia.cz

Jaký věkový rozdíl je pro vás ideální?

Načítám