Hlavní obsah

Dietní hit: Proteiny s nadváhou zatočí!

Reklama

Hubnutí není vůbec jednoduché. Jak se ale s nadbytečnými kily poprat rychle a napořád? Vyzkoušejte oblíbenou proteinovou dietu.

Článek

Proteinová, jinak také bílkovinná dieta je určena všem, kteří chtějí rychle a účinně zhubnout. Základem je pravidelná konzumace kvalitních bílkovin ve formě instantních jídel nebo nápojů, snížení přísunu cukrů i tuků, dostatečný pitný režim a jídelníček doplněný o nejrůzněji upravovanou zeleninu.

V těle jsou tak nastartovány procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky (tedy právě ty uložené tuky, kterých se chcete zbavit) a současně je chráněna svalová hmota. Ale nebojte se, svaly vám tím rozhodně nezačnou růst.

Proteinová dieta je velice oblíbená ve světě – především v USA, Kanadě nebo ve Francii pomohla zhubnout už tisícům žen a mužů trpících nadváhou či obezitou.

Proteinová dieta KetoDiet

Příkladem účinné proteinové diety je program KetoDiet, který nabízí proteinová jídla obohacená o všechny nezbytné vitaminy, minerály, a navíc i o prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Součástí dietního plánu je i dodržování pitného režimu a konzumace vybraných druhů zeleniny, kterou si můžete upravovat dle vlastní chuti, nebo se nechejte inspirovat pestrou škálou receptů z kuchyně KetoDiet.

Proteinová jídla KetoDiet vám pomohou

Výhody proteinové diety

Nespornou výhodou je především její rychlost a účinnost – vždyť už za jeden měsíc je možné shodit až 8 kg, samozřejmě v závislosti na počáteční nadváze. Mezi další klady patří pocit dobré nálady až euforie. Žádná nervozita nebo podrážděnost, jak to u jiných diet bývá. Ale nejvýznamnější výhodou proteinové diety je dlouhodobé udržení váhy, kterého dosáhnete pozvolným přechodem k běžné, racionální stravě v několika po sobě následujících dietních krocích.

„Jsem chronická dietářka, takže jsem se nejdříve bála s KetoDiet začít. Říkala jsem si, že to stejně nevyjde. Jenže opak byl pravdou! Shodila jsem víc než 20 kilogramů, neměla jsem vůbec hlad, a navíc jsem se naučila pravidelně jíst,“ říká například Tereza, která se díky proteinové dietě zbavila svého trápení.

I omelety mohou být dietní

Sladká i slaná varianta

KetoDiet nabízí nejen proteinové nápoje v nejrůznějších příchutích, ale nově také velmi chutné proteinové omelety, které plně nahrazují běžnou stravu. V průběhu vlastního hubnutí vás rádi podpoří odborní výživoví specialisté, kteří vám budou k dispozici ZCELA ZDARMA.

Více se o dietním programu KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet

Reklama

Související témata:

Načítám