Hlavní obsah

Dámy, tito slavní krasavci jsou stále volní!

Foto: Isifa

Dostal by vás Gerard Butler na figuru?Foto: Isifa

Reklama

Mezi celebritami nevíte ve vztazích dne ani hodiny. Jeden den se vodí za ručičku, druhý po sobě štěkají na prvních stránkách bulváru. Tihle pánové jsou ale podle všeho pořád k mání!

Článek

Mohli by mít každou, na kterou si vzpomenou – a mnozí to tak i bez skrupulí dělají… Ovšem zatím neřekli žádné to velké ANO, takže je považujeme na volné. Teď už jen zbývá našetřit na letenku do Hollywoodu…

Johnny Depp

Tajemný, nespoutaný – a tak trochu vágus – takový byl jako pirát Jack Sparrow. Vypadá to, že po čtyřech pokračováních a slíbeném pátém dílu Johnnymu zalezla tahle role pod kůži natolik, že už vypadá jako pirát. Pokud tedy máte slabost pro nespoutance, může být váš.

Foto: Isifa

Pirát ve filmu i v životě – Johnny DeppFoto: Isifa

Leonardo DiCaprio

Ačkoli Leonardovi také ťuká čtyřicítka na dveře, stále mění děvčata jako zubní kartáček – tedy zhruba co tři měsíce. Jeho vyvolené jsou většinou modelky či krásky ze soutěží miss. Jestli se chcete ucházet o jeho přízeň, kupte si permanentku do posilovny a střádejte na plastiku.

Foto: Isifa

Lovec „missek" Leonardo DiCaprioFoto: Isifa

Tom Cruise

Možná pro vás navždy zůstane hrdinou Top Gunu nebo bráchou Rain Mana. Tom má schopnost udělat z každého filmu trhák, na kterém není filmová společnost škodná – což platí i pro novinku, sci-fi Nevědomí… V srdečních záležitostech to ale až taková hitparáda není.

Foto: Isifa

Tak roztomilý a tak opuštěný Tom CruiseFoto: Isifa

Dylan McDermott

Rozhodně nevypadá na to, že už mu je přes padesát. Proto ho směle můžeme zařadit do přehledu velmi atraktivních neženáčů. Někdy si najděte čas projít si Dylanův životopis – vydal by rozhodně na scénář k pěkně dojemnému filmu, který by ho konečně vynesl až na nejvyšší herecké posty.

Foto: Isifa

Dylan McDermott by rozhodně stál za hříchFoto: Isifa

Eddie Redmayne

Ideální tip pro ty z vás, které jste na zajíčky. Eddiemu už sice bylo třicet, ale vypadá velmi mladě. Kdyby se točila nová Pomáda, slušelo by mu to na kapotě nablýskaného auta s ostatními mechaniky. I když – po roli Maria v posledních Bídnících by asi už měl na víc.

Foto: Isifa

Zajíček s velkou budoucností, to je Eddie RedmayneFoto: Isifa

Bradley Cooper

Miláček Bradley… v jeho očích se utopilo víc žen než na Titaniku a ne nadarmo si sáhl i na titul nejvíc sexy muže planety. Mluví se o něm nejen jako o talentovaném herci a například i exmilenci Renée Zellweger, ale i jako o vzdělanci, nadšeném kuchaři a znalci Francie.

Foto: Isifa

Jak může být krasavec jako Bradley Cooper stále sám?Foto: Isifa

Jake Gyllenhaal

I když Jake momentálně vypadá jako loupežník, kterého vyhnala z Řáholce bambitka nabitá žaludem, nemůže si na nezájem žen stěžovat. Mluvilo se o románku s Reese Witherspoon, Kirsten Dunst nebo Katie Holmes. Momentálně randí s krásnou modelkou… ale všeho do času, že dámy!

Foto: Isifa

Už mnoho slavných žen s ním chodilo, ale zatím zůstává Jake Gyllenhaal nezadán...Foto: Isifa

Princ Harry

Na to, že je princ a měl by být svázán dvorní etiketou, jsme jeho holou zadnici viděli v médiích již mockrát. Harrymu evidentně není nic lidského cizí, což mu ale sbírá body zájmu těch, které by stály o přímo královskou partii. Princ si toho zájmu evidentně rád užije – jeho slabostí jsou modelky.

Foto: Isifa

Tak tohle je vážně partie – Princ HarryFoto: Isifa

Gerard Butler

Stejně jako na lov princátka Harryho, stačí vám i na setkání s Gerardem letenka do Londýna. Je divné, že muž, který je celkem pravidelně v první desítce nejvíc sexy chlapů planety, bývá i po dlouhé měsíce sám. Teď údajně chodí s rumunskou supermodelkou, ale takových už bylo…

Foto: Isifa

Další, který loví na světových molech – Gerard ButlerFoto: Isifa

Simon Cowell

Ačkoli má padesátku už pár let za sebou, stále je velmi přitažlivý pro mladá a krásná děvčata. Jako přísný porotce X Factoru a Talentu potkává stovky takových, které by pro slávu udělaly hodně. Děvče s tím správným faktorem ale evidentně ještě nenašel, protože zůstal svobodný.

Foto: Isifa

Krutopřísný porotce Simon Cowell má hezký úsměvFoto: Isifa

Na kterého ze slavných mužů máte „spadeno" vy? Napište nám.

Reklama

Načítám