Hlavní obsah

Dokonalá proměna čtenářky Zdenky: Takhle zamaskujete akné a jizvičky!

 

Reklama

Krásná pleť bez chyby je snem každé ženy. Co však mají dělat ty, které bojují s akné a jeho nepříjemnými následky v podobě jizviček a pupínků? Jak se o takovou pokožku starat, čemu se při péči vyhnout a jaký vybírat make-up? Ukážeme vám dokonalou proměnu naší čtenářky Zdenky!

Článek

Akné... Ženy, které tomuto kožnímu neduhu čelí celý život, to už vědí: pokožce musejí věnovat zvláštní pozornost a ne každý krém, peeling nebo péče se pro ně hodí. Potýkáte se i vy s věčnými pupínky, vřídky a ucpanými póry a zatím jste neobjevila, jak na to, aby citlivá pleť co nejméně strádala? Nad nespravedlností světa mávněte rukou – vaše tvář může působit skvěle i s těmito nedostatky, když víte, jak se o ni správně starat a jaká kosmetika je pro ni vhodná.

Perfektní návod, jak pečovat o aknózní pleť, přinášíme ve videu – vizážistka Marika vám na naší krásné čtenářce Zdence (tentokrát jsme dali přednost skutečné ženě, ne modelce z povolání) ukáže krok po kroku, jak byste se o sebe měla starat. Chcete vědět, jaký peeling používat, kterým barvám tvářenek se vyhnout a jaké zvolit textury make-upu? Není to žádná věda, stačí jenom chtít a Zdenka chtěla, a tak se pod rukama profesionálky doslova proměnila v ženu s dokonalou pletí. Ostatně, klikněte a sama můžete posoudit výsledek.

Líbí se vám proměna Zdenky? 

Reklama

Načítám