Hlavní obsah

Tři sexy účesy pro polodlouhé vlasy: Zkusíte trik s barevnou křídou?

 

Reklama

Konec prázdnin je na spadnutí a dny se začaly nepříjemně rychle krátit. To ale neznamená návrat k fádním culíkům. Naopak! Naučíme vás tři rozverné a zábavné účesy – snadno je zvládnete a atmosféru bezstarostného léta si s nimi ještě pěkně užijete.

Článek

Také se vám ráno stává, že s hřebenem v ruce stojíte trochu nešťastně před zrcadlem a přemítáte, co si provedete s vlasy? Situace je o to horší, že se v srpnových odpoledních vedrech hlava víc potí, vlasy mají tendenci zplihnout a rychleji se mastit, takže lehký voňavý pocit čerstvě umytých kadeří je hned tentam. Abyste se vyhnuly obyčejnému culíku či beztvarému drdolu, máme pro vás hned tři velmi jednoduché účesy. Jejich úprava vám nezabere příliš času a rozhodně vám budou slušet. Dnes zadáno pro polodlouhé vlasy.

Přihlaste se na casting

Toužíte se stát modelkou a chcete být zastoupena prestižní modelingovou agenturou? Přijďte na casting ve svém regionu. Na 10 místech v České republice a na Slovensku se v září a říjnu uskuteční castingy Czechoslovak TopModel. Více najdete na www.cztm.cz.

Staňte se Tváří Proženy.cz 2017

Vždycky jste si chtěla zkusit, jaké to je být modelkou, ale nesplňujete parametry podobných soutěží? Chystáme naši vlastní soutěž – Tvář Proženy.cz 2017. Bude určena všem ženám, kterým je více než 20 let, jsou fotogenické, baví je móda, chtějí něco zažít a podívat se do zákulisí módního světa. Na podzim vyhlásíme, kam můžete posílat svoje fotografie, takže máte celé léto na to, vybrat tu nejhezčí. Podmínky jsou jasné: věk 20+, trvalý pobyt v ČR, měla byste mít hezkou pleť, zdravé vlasy a souměrnou postavu. Vítězka si vyzkouší, jaká je práce opravdové modelky, a čekají na ni i další milá překvapení.

Děkujeme kadeřnickému salonu James Blond za poskytnutí prostor pro natáčení. James Blond, Křižíkova 29, Praha 8. www.jamesblond.cz

Líbí se vám naše účesy a vyzkoušíte je?

Reklama

Související témata:

Načítám