Hlavní obsah

Doma i na cestách bez záhybů: s napařovačem oděvů Philips

Foto: Philips.cz

Potřebujete se rychle zbavit záhybů na oblečení? Doma i na cestách vám s tím pomůže napařovač oděvů PhilipsFoto: Philips.cz

S ručním napačovačem oděvů Philips Steam&Go nepotřebujete žehlicí prkno ani příliš místa v kufru a stačí vám pár vteřin! Oceníte ho tak nejen doma, ale i během vaší dovolené nebo služební cesty.

Článek

Je skladný a lehký, takže jej v přiloženém vaku odolném proti teplu snadno přibalíte do kufru a v hotelovém pokoji vám nezabere příliš místa. Hlavně ale budete mít jistotu, že váš pečlivě vybraný dovolenkový šatník bude v každém ohledu perfektní. Napařovač oděvů Philips Steam vás rychle zbaví nevzhledných záhybů na jakékoliv látce během několika vteřin. Bezpečně lze použít na hedvábí či kašmír, ale i na džíny, saka nebo kabáty – záhyby narovná, aniž by materiál jakkoliv poškodil.

Foto: Philips.cz

Žádné žehlicí prkno nepotřebujete, oblečení stačí položit na postel nebo pověsit na ramínkoFoto: Philips.cz

Horizontální i vertikální napařování

S napařovačem oděvů Philips Steam rychle narovnáte záhyby na každém oblečení bez ohledu na to, jestli je položené, nebo visí na ramínku. K napařování je připraven již za 45 sekund, tedy zhruba za takovou dobu, než vyndáte oblečení ze skříně nebo z kufru a připravíte k akci. Vyhřívaná destička SmartFlow přináší ještě efektivnější výsledek a zamezuje vzniku mokrých skvrn na oblečení.

Napařovač si navíc skvěle poradí i s volány, krajkami nebo plisováním, jemnými materiály nebo s atypickými střihy. Pára funguje všude tam, kde je žehlení klasickou žehličkou problematické. Na silnější tkaniny pak můžete použít přiložený kartáč, který se dostane až do vláken, umožní lepší proniknutí páry a pomůže odstranit žmolky a nečistoty.

Foto: Philips.cz

Napařovač oděvů Philips Steam&Go si poradí i s volány či plisováním. Z oblečení také odstraní nepříjemné pachy a bakterieFoto: Philips.cz

Bez nepříjemných pachů i bakterií

Dalším úžasným benefitem je, že napařovač oděvů Philips Steam odstraňuje i nepříjemné pachy, například z jídla nebo cigaret. Skvěle tak oživí váš oblíbený kousek po noci plné zábavy nebo oblečení, které delší dobu viselo ve skříni a čekalo, až přijde jeho čas. Zároveň zabíjí až 99,9 % bakterií*, lze ho tedy využít i v domácnosti na osvěžení čalouněného nábytku, křesel, polštářů či plyšových hraček. O snadnou manipulaci se postará 2,5metrový kabel a vyjímatelná nádržka na vodu.

* Test provedený externí institucí na bakterie Escherichia coli 8099, zlatý stafylokok ATCC 6538 a kvasinky Candida albicans ATCC 10231 za použití páry po dobu 8 minut.

Foto: Philips.cz

Napařovač můžete po použití vložit do vaku odolného proti teplu. Oceníte i 2,5metrový kabelFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám