Hlavní obsah

Drsňák Vin Diesel slaví! Omrkněte další sexy herce bez vlasů

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Hollywoodu platí za akčního hrdinu, doma je milujícím manželem, otcem tří dětí i zapáleným fanouškem videoher. Kromě slávy a bohatství má i neskutečné charisma. Zdá se, že jediné, co mu snad chybí, jsou vlasy. Dnes slaví Vin Diesel 53. narozeniny. Znáte další plešaté herce?

Článek

Image drsného zločince neodkládají ani během natáčení, přesto je režiséři obsazují do spíše pozitivních rolí. Ve filmech tak často zachraňují svět, ale napnutí diváci nejsou ochuzeni ani o vtipné hlášky či romantické zápletky. Není proto divu, že si snadno získávají cestu do ženských srdcí i mimo plátno. Jména jako Vin Diesel, Dwayne Johnson či Marek Vašut mají společného mnohem víc než jen účes. Z jejich testosteronu jdou dámy do kolen!

Vin Diesel (53) 

Přestože na začátku století ještě randil s modelkou Pavlou Hrbkovou (36), česko-americká láska neměla šanci. Od roku 2007 je jeho životní partnerkou mexická kráska Paloma Jiménez (36), s níž vychovává tři děti. Akční herec má slabost pro brunetky, barvu svých vlasů však zásadně neukazuje. Holá lebka se stala poznávacím znamením hlavního hrdiny kultovní filmové série Rychle a zběsile (2001–22) a jen málokdo by mu bujnou hřívu přál. Sluší mu to bez ní.

Foto: Profimedia.cz

V současné době Vin Diesel pracuje na devátém a desátém díle Rychle a zběsile a také na třetím díle Strážců Galaxie (2014–21). Diváci se ho zkrátka nemůžou nabažitFoto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson (48) 

Pravidelně obsazuje první příčky žebříčku nejlépe placených herců a má slušnou řadu příznivců. Vždyť na instagramovém profilu jej sleduje přes 190 milionů fanoušků a číslo se stále zvyšuje. The Rock to s lidmi zkrátka umí, pravidelně je zásobuje fotkami či videi z tvrdých tréninků v posilovně i informacemi ze soukromí. Loni v létě se po třinácti letech vztahu oženil na Havaji se zpěvačkou a matkou svých dvou dětí Lauren Hashian (35) a oznámil to jak jinak než přes sociální síť. Ten den snad nebylo sledovanějšího příspěvku.

Foto: Profimedia.cz

Dwayne Johnson alias The Rock (Skála) měří 196 cm a váží 118 kg. Přezdívka na něj tedy více než sedí. S Vinem Dieselem se potkal na place během natáčení 6., 7. a 8. dílu Rychle a zběsileFoto: Profimedia.cz

Jason Statham (52)

Dalším populárním fešákem bez vlasů je partner britské modelky Rosie HuntingtonWhiteley (33), s níž má tříletého syna Jacka. Stathamovým filmovým debutem byl úspěšný britský thriller Sbal prachy a vypadni (1998), o dva roky později už exceloval po boku Brada Pitta (56) v brilantní krimikomedii Podfu(c)k, ale pamatovat si ho budete určitě i z třídílného akčňáku Kurýr (2002–8). A i on si zahrál v posledních třech dílech Rychle a zběsile.

Foto: Profimedia.cz

Spolu s Dwaynem Johnsonem si Jason Statham zahrál v roce 2019 hlavní roli v komedii Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, kde Vin Diesel pro změnu vůbec neúčinkovalFoto: Profimedia.cz

Marek Vašut (60) 

Zdá se, že se plešatí drsňáci zřejmě tak trochu přitahují. Vždyť po boku Vina Diesela stanul i slavný český oblíbenec: akční snímek xXx (2002) se natáčel také v Praze a Marek Vašut v něm zastal roli šéfa české zásahovky. Na svém kontě má ale mnohem více spoluprací se zahraniční produkcí. Hrál v celosvětově známých filmech, jako je například Česká spojka (2002), Liga výjimečných (2003), Hitler: Vzestup zla (2003), Edith Piaf (2007) či Hannibal: Zrození (2007). Nedávno oslavil 60. narozeniny a stále má pověst svůdníka. Na označení starý mládenec nic měnit nehodlá, ne každého láká rodinný život.

Foto: Profimedia.cz

Marek Vašut je nejen výborný herec, ale i přísný moderátor. V roce 2016 uváděl televizní pořad Chcete být milionářem? a šlo mu to výborněFoto: Profimedia.cz

Hynek Čermák (47)

S Vinem Dieselem se sice na rozdíl od ostatních zmiňovaných v práci nepotkal, ale stejně jako on dělal před kariérou herce bodyguarda. Dnes je ostříleným televizním umělcem i členem souboru Dejvického divadla. Spolu s Markem Vašutem se objevil v thrilleru Kajínek (2010), který je inspirován skutečným příběhem z českého podsvětí stejně jako Gangster Ka (2015), kde charismatický herec ztvárnil hlavní roli. Diváci si jej zamilovali také v seriálech Rapl (2016–19) a Až po uši (2014–17). Kromě herectví se věnuje fotografování, ženské akty mu jdou vskutku báječně.

Už jste viděli film Národní třída? Hynek Čermák za něj získal nominaci na Českého lva.

Foto: Profimedia.cz

Hynek Čermák chodí bez vlasů už od patnácti let. V roce 2017 se oženil s krásnou herečkou Veronikou Mackovou (26) Foto: Profimedia.cz

Anketa

Kdo je podle vás nejvíc sexy nebo má největší charisma?
Vin Diesel
17,4 %
Dwayne Johnson
18,2 %
Jason Statham
48,5 %
Marek Vašut
6,8 %
Hynek Čermák
9,1 %
Celkem hlasovalo 11578 čtenářů.

Nevěříte, že i ženám to může bez vlasů seknout? Podívejte se na slavné dámy, které vám dokážou opak!

Reklama

Načítám