Hlavní obsah

Důchodkyně Alena (61) po proměně prokoukla! Souhlasíte?

 

Reklama

Výsledkem proměny by neměla být jen halda ustřižených vlasů a násilná změna barvy. Aby žena prokoukla a především se i lépe cítila, stačí někdy pár malých kroků. A přesně tak tomu bylo i u důchodkyně Aleny. Věřili byste, že už jí bylo šedesát?

Článek

Jednašedesátiletá Alena má tři dospělé děti a prvního vnoučka na cestě. V důchodu je dva roky a do proměny se přihlásila proto, aby jí profesionálové poradili nejen s vlasy, ale i oblečením a líčením. Usměvavá čtenářka dala kadeřnici Anně Lengálové volnou ruku, i když tajně doufala, že neskončí s krátkým účesem.

Kromě nového moderního střihu a nádherné barvy si Alena užívala i líčení s vizážistkou Danielou Kremláčkovou, která jí ukázala, jak na lehký, přirozený make-up. Do třetice se čtenářky ujala stylistka Šárka Štursová. Ta nastávající babičce dokázala, že jí šaty, kterých se původně trochu bála, ve skutečnosti neuvěřitelně sluší.

Jste zvědavé na proměnu sympatické důchodkyně? Podívejte se na video a dejte nám vědět, jak se vám „nová Alena“ líbí!

Náš tým  

  • Vlasy - Anna Lengálová, kadeřnický salon Petra Měchurová. Adresa: Králodvorská 12, Praha 1, petramechurova.cz
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Pietro Filipi, Dyrberg/Kern, Tezyo

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt! Budeme se těšit!  

Reklama

Načítám