Hlavní obsah

Překvapivá proměna: Nová vizáž Markéty (47) vás ohromí

 

Reklama

Markétin (48) kamarád Jaroslav nám napsal, že proměna by pro ni byla krásný dárek a že si ho zaslouží. Vrátila se jí totiž rakovina a Markéta nese svůj osud neuvěřitelně statečně.

Článek

Kdyby nebylo zdravotních komplikací, nejspíš by se do proměny přihlásila sama. O změně vizáže totiž snila už dlouho. Pak se jí ale podruhé vrátila rakovina a myšlenky na nové vlasy vystřídaly pochůzky po doktorech. Přestože pustila své původní přání z hlavy, dlouholetý kamarád Jaroslav si ho dobře pamatoval. Díky němu si užila den, kdy se cítila nejen krásnější, ale i odreagovaná a šťastná. A to se při boji s vážnou nemocí zatraceně hodí.

Markéta se do radikálního zkracování vlasů pouštět nechtěla, o to více si ale kadeřnice Lucie Kunclová vyhrála s barvou. Při odchodu z kadeřnického salonu vypadala čtenářka úplně jinak. A když svou práci odvedla ještě vizážistka se stylistkou, sami jsme se museli podívat na fotku z rána, abychom si připomněli, jak vlastně čtenářka vypadala. Markétě přejeme k nadcházejícím narozeninám především pevné zdraví a spoustu důvodů k úsměvu!

Náš tým

  • Vlasy - Lucie Kunclová, kadeřnický salon Jarky Čechové. Adresa: Politických vězňů 1599/23, Praha 1, www.jarkacechova.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Marks & Spencer, Van Graaf, Högl, Stefanel, Orsay, Pandora, Lindex, H&M

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt! Budeme se těšit!

Reklama

Načítám