Hlavní obsah

Dům za 230 milionů: Jen schody stály balík, bazén ukryli pod podlahu

Foto: Profimedia

Sídlo Fitzroy Close je na prodej. Za pořádný balík!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxus na každém centimetru podlahové plochy! Nedaleko Londýna prodávají dům za 230 milionů korun, obrovské peníze přitom stálo třeba jen ocelové schodiště. Jak se vám líbí? Nahlédněte dovnitř!

Článek

Britské sídlo, jež nese název Fitzroy Close, je nově na prodej, a to za 6 milionů liber, v přepočtu za přibližně 230 milionů korun. Stavěli ho sice tři roky, tento architektonický skvost byl ovšem dokončen už v roce 2004. Vede k němu soukromá hlídaná cesta, má pět ložnic, čtyři koupelny a neuvěřitelnou doplňkovou výbavu!

Přízemí nabízí kuchyň, velkorysou vstupní halu i garáž, v suterénu najdete posilovnu, bazén, saunu, pokoj (případně studovnu) a hernu. První patro zase patří čtyřem dalším ložnicím. Když by vás třeba tohle všechno začalo nudit, můžete ještě vystoupat na střešní terasu chytat bronz nebo relaxovat ve vířivce. A zahrada? Samozřejmě orientována na jihovýchod...

V nabídkách na prodej také nezapomínají zmínit, že je dům zařízen „v neobvykle vysokém standardu“. Proslýchá se, že luxusní schodiště z nerezavějící oceli, které prostupuje všechna poschodí sídla, přišlo původního majitele na zhruba 11,5 milionů korun.

Foto: Profimedia

Střešní terasa... Když vás vše ostatní začne nuditFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Velkoryse zařízená vstupní hala s jídelnou i obývákemFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Odkrytý bazén. Podívejte se do galerie, jak to vypadá, když šedivá stříška sjede dolů!Foto: Profimedia

Tak co na to říkáte? Nechali byste si takový luxus líbit, nebo pro vás mají vaše zahrádka a dům osobně vyšší, vlastně úplně jinou cenu?

Načítám