Hlavní obsah

Editorial: Do kabinky ke Konarovské? Neunikl tomu nikdo!

Foto: Greta Blumajerová

Nový seriál s Helenou Konarovskou baví vás, ale i nás v redakci!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Určitě jste zaregistrovali náš nový seriál, v němž Helena Konarovská radí čtenářkám s výběrem správné podprsenky.

Článek

Články mají velký úspěch – jak u vás, čtenářek, tak u nás v redakci. A to nejen proto, že paní Konarovská je na prádlo opravdu profík, ale hlavně kvůli jejímu neopakovatelnému projevu :-)

Tak například všechny kolegyně, které se na seriálu podílejí, si z téhle práce odnesly hodně ponaučení – poté, co se Helena Konarovská vypořádala se čtenářkami, se totiž zaměřila právě na ně. S výkřikem „Ty zvíře, mazej do kabinky!“ je všechny postupně zahnala za plentu, kde jim rázně vysvětlila, v jak blbém prádle přišly :-).

Jediný, koho ušetřila, byl z pochopitelných důvodů Michal. I když vlastně ne tak úplně – nabídla mu totiž plavky s vycpávkou. Ty podle jejího mínění potřebuje každý chlap, aby – když vylézá z vody – nějak vykompenzoval svého „ptáčka schováčka" :))) .

I čtenářky, které se akce zúčastnily,  si vyslechly své – jedna z nich se dozvěděla, že má „ramena jak skoplej rejč“, další z nich Helena vysvětlila, že „prsíčka musí v podprsence bydlet“, kdežto její prádlo je tak vytahané, že by se jí za podprdu „vešel soused“. Další obvyklý problém – příliš velký obvod – pak okomentovala slovy: „Tady se vejdu celá já, s hlavou i s prdelínou!“

Ostatně, tenhle opravdu zábavný popis špatně zvolené podprsenky pro vás Michal natočil na video a najdete ho v jednom z příštích dílů seriálu! Včetně dnes už legendárního závěru, kdy si čtenářka se smíchem vyslechla větu: „Tělíčko máš svalnatý, ciferník krásnej, čumák milej, a uděláš si z prsou pradlenskej model!“

Rozhodně vám tedy další díly vřele doporučuju :-) Poučíte se, a navíc se dost pobavíte. A pokud byste také chtěly zažít Helenin projev naživo a nechat si od ní poradit, přihlaste se nám! Na e-mail natalie.debnarova@prozeny.cz pošlete svoji fotografii a popište problém, se kterým byste v oblasti spodního prádla potřebovaly poradit.

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám