Hlavní obsah

Editorial: Ano. Taky nemáme co na sebe!

Foto: Greta Blumajerová

Výběr šatů vhodných na večírek dokáže chod redakce totálně paralyzovat :-)Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za pár týdnů oslaví náš magazín narozeniny a nás čeká večírek. Přípravy už jsou v plném proudu. Nikdo z nás je rozhodně nehodlá podcenit!

Článek

Nové šaty potřebujeme všechny (tedy kromě Michala!) – o tomto faktu nebylo třeba dlouze diskutovat. Kolegyně se rozhodly pro hromadnou objednávku z jednoho zahraničního webu (kde mají šatů asi milion a to i takových, které v českých obchodech nenajdete). Když už jsme tedy věděly, odkud, přešly jsme k problému zvanému „co?!“.

V první fázi procesu bylo třeba udělat předvýběr – takže jsme všechny listovaly stránkami plnými šatů a navzájem si posílaly odkazy na kousky, které by různým kolegyním určitě slušely. Když měla každá z nás hotový předvýběr, přišly na řadu křížové konzultace. Což znamená, že jsme korzovaly mezi stoly a navzájem si sdělovaly, jaké konkrétní kousky z předvýběru by si dotyčná – podle našeho názoru – měla objednat. Dotyčná si dělala čárky a dumala nad tím, které z kolegyň má dát za pravdu a jestli by tohle dilema nebylo lepší vyřešit tím, že si šatů zakoupí vícero.

Foto: Greta Blumajerová

Michal se do debaty o šatech pokusil asi dvakrát zapojit, ovšem bylo mu důrazně řečeno, že tomu vůbec nerozumí. A tak šel radši péct :-)Foto: Greta Blumajerová

Pak přišla na řadu debata o velikostech, jejíž detaily z úcty ke kolegyním přeskočím :-). A pak se objednalo! Šaty jsou tedy na cestě, život v redakci se opět vrátil do běžných kolejí. Samozřejmě, že nikoli na dlouho. Tato fáze totiž vyřešila pouze otázku, co na sebe. Zbývá ještě jedna, neméně důležitá etapa – co si k tomu proboha obout?!

A tak jedeme nanovo :-). Naštěstí nám v téhle těžké chvíli dost pomáhají naše módní redaktorky, v jejichž článcích se lze krásně inspirovat. Třeba rovnou v tom dnešním, který vám nabídne krásné sukně, které unosíte i na podzim.

Přeji vám příjemný konec léta!

Související témata:

Načítám