Hlavní obsah

Editorial: Jak se protrpět krabičkovou dietou?

Foto: Greta Blumajerová

Zkoušeli jste někdy krabičkovou dietu?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

V redakci ProŽeny.cz se hodně vaří, takže kdokoli z nás se rozhodne držet dietu, má to o to těžší. Blanka už si zvykla a statečně chodí kolem napečených dobrot se svou pidi lžičkou. Ochutná, vzdychne a odebere se ke svému předem připravenému obědu v krabičce.

Článek

Blanka je na výživu expert, a tak si umí připravit svou vlastní krabičkovou dietu. Naše nová kolegyně Renata si s výživovými tabulkami zas tak moc netyká, takže vsadila na profesionály, a dietu v krabičkách si objednala. Několik týdnů jsme tak pozorovali zvláštní rituál. Každý den odpoledne přivezl pán Renatě krabičky na druhý den. Renata je se smutným výrazem převzala a odnesla do lednice.

Foto: Greta Blumajerová

Kdo upekl lepší muffiny, Jana Ch., nebo Blanka? To budete moci posoudit už v zítřejším souboji receptůFoto: Greta Blumajerová

Druhý den se Renata se stejně smutným výrazem doploužila k lednici, a zatímco jsme všichni vyráželi na oběd, případně z něj přicházeli, dala si svou dietní porci. Ta porce nejenže byla úplně mrňavá, ale navíc Renča ani netušila, co jí – na obalu to jaksi nebylo napsané. Když její utrpení viděla Blanka, a hlavně když bedlivě propátrala složení Renatiných krabiček, rozhodla se pro vás napsat článek o tom, jak mizernou volbou tyhle diety jsou. Na stránkách ProŽeny.cz ho najdete už zítra.

Foto: Greta Blumajerová

Ve středu vám zase Michal poradí, jak uvařit dobré večeře, aniž byste zruinovali svou peněženkuFoto: Greta Blumajerová

A dnes pro vás máme i další novinku – udělali jsme pár grafických změn, díky kterým by se vám ProŽeny.cz měly lépe a příjemněji číst. Tou první změnou je barevné pozadí, které nahradí dosavadní bílou barvu a které podbarví boxy na hlavní stránce i samotné články. Druhou jsou pak barvy, kterými jsme odlišili jednotlivé kategorie. Nově má každá sekce svoji barvu, která se zobrazí vždy, když na danou rubriku najedete myší v menu nebo ve výpisu článků na homepage. Do stejné barvy jsou pak sladěny například i boxy v článcích.

Doufáme, že se vám změny budou líbit. Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám