Hlavní obsah

Editorial: Když Češi v módě tápou

Foto: Jakub Jurdič

Já s oblečením velké problémy nemám. Ale pro ty, kdo mají, je tu Jana Finferlová a její Módní pohotovost!Foto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stojíte před skříní, po třiceti minutách zkoušení různých outfitů přesně v tom, který jste oblékli jako první. A stejně to není ono. Co dělat, když v módě trochu tápete? Poradíme!

Článek

Rád bych teď začal tím, jak ty problémy s oblečením znám, jak také trávím hodiny zkoušením a přemýšlením, co si vezmu na sebe a proč to sakra pořád není ono.

Ale pravda je, že to vlastně moc nehrotím a že u oblečení řeším spíše problém, že není na ramínku ve skříni, ale v koši na prádlo v pohovostním žehlicím režimu (takový ten koš, který máte doma v koutě a schováváte ho jen ve chvíli, kdy má přijet tchyně a vy nechcete, aby to začala žehlit a vy jste se pak museli stydět). V tu chvíli fakt nemám co na sebe a musím překonat lenost a něco si vyžehlit.

Dobře ale vím, že ženy téma toho co a kam na sebe prostě řeší. Vidím to u kolegyň, které se zpravidla týden před jakoukoli akcí v přestávkách scházejí a probírají, která už má co vymyšleno. Ohnisko debat bývá v kanceláři naší módní redaktorky Jany F., protože, co ta řekne, to je vlastně svaté.

A tak jsme si řekli, že by byla škoda, kdyby radila jenom nám za zdmi redakce. Chceme dát prostor čtenářkám! Koupili jste si nový svetr a nevíte, jak ho nosit? Máte v botníku už dva roky boty, ale neobuly jste je, protože netušíte, k čemu a kam by se mohly hodit? Anebo vás čeká ples, nemáte zrovna ideální křivky, ale rozhodně nechcete vypadat jak krajta, která začíná trávit slona? Pozor, od dnešního odpoledne spouštíme Módní pohotovost Jany F.!

Jak to bude fungovat? Prostě napíšete Janě na e-mail jana@prozeny.cz svůj módní dotaz, problém, nezapomenete připojit fotky a všechno co nejlépe popsat. Ty nejzajímavější z dotazů Jana vybere a napíše k nim celý článek. První díl najdete na našich stránkách už dnes odpoledne. Čtenářka Jitka celkově nevěděla, jak se oblékat, a také jí přítel koupil kabátek, který by ráda nosila, ale neví jak. A Jana pro ni nachystala hned několik variant!

Doufám, že se vám naše nová pohotovost bude líbit alespoň tak, jako nám. Nebo třeba ještě o špetku víc :o).

Mějte se hezky a užívejte podzimu!

Související témata:

Načítám