Hlavní obsah

Editorial: Rozšířili jsme Nákupy o super nádobí, dekorace i kosmetiku

Foto: Greta Blumajerová

Nákupy tvoříme právě pro Vás!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Rády nakupujete módní kousky v naší sekci Nákupy? Pak pro vás mám skvělou zprávu! V této rubrice totiž ode dneška najdete skvělé tipy na zajímavé produkty i z dalších oblastí!

Článek

Už několik měsíců si můžete na našich stránkách vybírat oblečení, boty i doplňky z nabídky módních e-shopů Asos a Answear. Teď tuhle oblíbenou rubriku rozšiřujeme – počínaje dneškem u nás najdete výběr toho nejlepšího z oblasti kosmetiky, šperků, spodního prádla, bydlení i vaření. Magazín Proženy.cz se totiž spojil s dalšími partnery – českými obchody Alza, Rychlá lékárna, Astratex, Bella Rose, Nordic Day, Apropos a Dedra.

Z jejich nabídky jsme pro vás vybrali to nejlepší. Zohlednili jsme přitom nejen kvalitu a samozřejmě vzhled, ale také cenu vybraných produktů. Vy, čtenářky a čtenáři, tak máte jistotu, že za tipy na nákup, které najdete v našem magazínu, si naše redakce stojí! S rozšířením obsahu jsme navíc spojili i grafické úpravy, které by vám měly orientaci v Nákupech usnadnit. Jde mimo jiné o zpřehlednění kategorií, které jsou nově rozdělené do několika úrovní, nebo o detail produktu, v němž najdete základní informace o vybraném výrobku v češtině.

A stále ještě nekončíme – už brzy se můžete těšit na další rozšíření o sekce, které váš určitě potěší. Máte pro nás nějaký tip na výrobky, které byste v našich Nákupech rádi viděli? Napište nám o nich na e-mail nakupy@prozeny.cz!

Přeji Vám příjemný týden

Reklama

Načítám