Hlavní obsah

Editorial: Šílíme! Ze soutěží i Vánoc

Foto: Greta Blumajerová

Zapojte se do některé z našich soutěží!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Už jste se zapojili do některé z našich soutěží? Ne? Tak potom byste si měli pospíšit! Konkurence je totiž přímo vražedná :-).

Článek

Vaše reakce na soutěž o sedačku Polstrin v hodnotě 60 tisíc korun nám vyrazila dech! Fotografie přibývají bleskovou rychlostí a některé jsou opravdu vtipné :-). Abychom vás ještě trochu navnadili, připravili jsme na dnešek výběr 10 fotek, které nás v redakci baví. Všechny soutěžní fotky si můžete prohlédnout (a samozřejmě také nahrát svůj příspěvek) zde.

I naše další soutěž stojí za zhlédnutí. Týká se vánoční výzdoby. Povedl se vám letos adventní věnec nebo jiná sváteční dekorace? Přihlaste ji do soutěže a vyhrajte kosmetický balíček obsahující dárkovou sadu Estée Lauder Sensuous a levandulový set Ryor! Vítězem bude opět ten, jehož fotce se podaří nasbírat nejvíc bodů, tedy srdíček. Soutěžní fotogalerii najdete zde.

Foto: Greta Blumajerová

Michal si koupil adventní kalendář. Našel v něm svou novou kamarádku Noru, ze které měl velkou radost. A tak s námi teď Nora sdílí kancelář :-)Foto: Greta Blumajerová

A pokud byste náhodou měli pocit, že už je na vás všeho trochu moc – práce, předvánočních povinností, starostí – neklesejte na mysli. Nejste rozhodně sami :-) I jednotliví členové naší redakce už začínají vykazovat známky počínajícího šílenství. Fotku Michala a jeho nové kamarádky Nory (viz výše) přikládám jako důkaz :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám