Hlavní obsah

Editorial: Štíhlá do plavek? Pomůže vám Láďa!

Foto: Greta Blumajerová

Máme pro vás Láďu. A jsme zvědaví, co na něj řeknete:-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Proženách máme novou hvězdu. Jmenuje se Láďa, a garantuji vám, že ho budete milovat minimálně stejně jako ženská část naší redakce!

Článek

Hráče amerického fotbalu a osobního trenéra Láďu jsme objevili při přípravě našeho aprílového článku o půjčovně mužů – zahrál si rozmazlovače, a přála bych vám vidět rozzářené tváře kolegyň, když se vrátily z focení. Od té doby se v redakci o Láďovi mluví prakticky nepřetržitě.

Po nějakém čase mluvení přerostlo v plán – natočíme s Láďou cvičební video! Ve vlastním zájmu jsme tento nápad ještě vylepšili: s Láďou si zacvičí i jedna členka redakce. Abychom z té práce také něco měly, že… Po zhruba minutovém brainstormingu bylo jasné, že nepůjde o jedno video, ale o celý seriál – zájemkyň bylo mnoho.

Foto: Jakub Jurdič

Láďa je ta nejpovolanější osoba, která vás naučí, jak zpevnit zadek. Důkaz prověřila osobně Jana Ch.!Foto: Jakub Jurdič

První díl – cviky na zadek – pro sebe ukořistila Jana Ch. Z pochopitelných důvodů tím vyvolala vlnu závisti (pokud jste to ještě neudělaly, klikněte si na náš aprílový článek a pořádně si Láďu prohlédněte). Nejvíc tím naštvala Janu F., která už měla na datum natáčení domluvené módní focení. Díl druhý – cviky na ruce – obsadila Blanka, břicho si s Láďou potrénuje naše produkční Káťa. Pořád ještě se nedostalo na Janu F., tudíž bylo třeba přidat další díl – Jana se chystá zpevnit si nohy. No, a když už hotový díl s cvičením na zadek (uvidíte ho zítra) zhlédla Lucka, vyžádala si díl číslo 5 – s Láďou bude posilovat prsa!

Foto: Jakub Jurdič

Michal si jako jeden z mála s Láďou nezacvičí, ale zato propadl svatebnímu šílenství při pečení svatebních koláčkůFoto: Jakub Jurdič

O Láďovi se u nás tedy i nadále hodně mluví :-). Až si zítra pustíte video, ve kterém radí, jak si zpevnit hýždě, pochopíte!

Přeji Vám příjemný týden

Reklama

Načítám