Hlavní obsah

Editorial: Tanec pro boubelky? Je vás dost, ale nám to pořád nestačí!

Foto: Greta Blumajerová

Zláká vás dancehall?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Před čtrnácti dny jsem vás vyzývala, abyste využily Blančiny nabídky a spolu s ní se naučily tančit dancehall. Odezva byla skvělá!

Článek

Minulé pondělí se v pražském tanečním studiu sešla kromě Blanky a lektorky Angeé dvacítka čtenářek. K našemu úžasu byla většina z nich mimopražská. Skoro všechny měly pár kilo navíc (právě pro boubelky je totiž tenhle styl ideální!). Neodradila je ani pozdní hodina (začínalo se v 9 večer). Všechny odcházely zpocené – a spokojené. A Blanka se v úterý přiřítila do práce celá rozzářená! Nadšená z toho, kolik z vás přišlo, jakou měl trénink atmosféru, jak to bylo celé fajn.

Foto: Jakub Jurdič

I přes pozdní hodinu se vás sešlo opravdu hodně!Foto: Jakub Jurdič

A tak jsem se dneska rozhodla, že zkusím namlsat ještě pár dalších oveček :-). Protože podle Blanky to vážně stojí za to! „Tanec je skvělý nejen v tom, že se při něm naučíte cítit žensky, ale taky parádně uvolňuje bederní oblast, zbaví vás únavy,“ líčila tu Blanka nadšeně. „I když se to nezdá, pořádně si při něm máknete, ale je to spontánní, nemusíte se nutit odcvičit lekci. Navíc tím, že se učíte něco nového, potrénujete i mozek. A nezná žádné věkové hranice – tančit může každý!“

Foto: Jakub Jurdič

Angeé je nejen skvělá tanečnice, ale i sympaťačkaFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Máte pár kilo navíc? Dancehall je pro vás ideální!Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Výsledky měsíčního tréninku budete moci posoudit v našem videuFoto: Jakub Jurdič

Blanka se rozhodla ukázat, že i za měsíc se lze leccos naučit (důkaz vám přineseme ve videu, které po měsíčním tréninku natočíme). „Když donutím jednu jedinou ženskou zvednout se z gauče, beru to jako výhru!“ Takové je její krédo. Kdo se chce přidat, má pořád možnost. Dnes večer od 21 hodin (o více informací si napište na mail blanka@prozeny.cz). Tak co, zvednete se z gauče? Hm? :-).

Přeji vám příjemný víkend

Reklama

Načítám