Hlavní obsah

Editorial: V čem jsou muži jako přes kopírák?

Foto: Greta Blumajerová

Muži mají neuvěřitelné vlastnosti. A z některých si ženy prostě musejí dělat legraci!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S mojí nejlepší kamarádkou jsme měly léta takovou tradici – naši manželé byli hned v několika povahových rysech jak přes kopírák, takže jsme celkem pravidelně vedly esemeskové konverzace.

Článek

Třeba jsme měly oblíbený seriál Chirurgové – tehdy běžela první série. V osm hodin jsme si vyměnily první esemesky se slovy „Špuntujeme!“, což znamenalo, že se v obou domácnostech otevírá lahev vína. Pák následovala hodina, během které jsme si posílaly dojmy z právě vysílaného dílu včetně nejlepších hlášek. A že jich v tomhle skvělém seriálu bylo!

Další esemesková debata probíhala, když jsme buď já, nebo ona se svými drahými polovičkami někam jely. Autem. Obsah byl opět totožný – „Už hodinu jezdíme po městě. Vůbec netuší, kde jsme“. „Nabídla jsem se, že se zeptám na cestu. Málem mě vysadil“. „Bylo mi dovoleno zeptat se na cestu – světe div se, měla jsem celou dobu pravdu: Jsme úplně v prd…!“.

Výživné byly i konverzace probíhající ve chvíli, kdy první nebo druhý manžel cosi montoval, vrtal, stavěl nebo vyvíjel jinou manuální činnost, během níž je třeba postupovat dle přiloženého návodu s nářadím v ruce. Tyto debaty tu přepsat nemohu – skládaly se v podstatě jen ze sprostých slov a lišily se jen tím, jestli jedinou bytostí v doslechu byla jedna z nás, nebo jestli drahoušek řval přes celou zahradu/terasu/balkon.

I když vlastně jedno shrnutí by se použít dalo – všichni lidé, kteří na celém světě skládají návody k montáži čehokoli, jsou slabomyslní hlupáci, jejichž jediným životním posláním je šikanovat nebohé spotřebitele!

A pak tu bylo ještě pár dalších situací, které nejspíš důvěrně zná většina žen – debaty o barvě čehokoli (jakmile se vydáte mimo bezpečnou zónu základních barev, váš drahý vám přestává rozumět) nebo pobyty na záchodě (o nichž jeden nejmenovaný manžel mluví jako o momentech, kdy se věnuje „exorcismu“).

Chcete si tyhle chvíle připomenout? Pak vám vřele doporučuji úterní článek Lucky M. pojednávající o 10 věcech, které by se měli muži naučit od žen. Najdete v něm všechny výše zmíněné záležitosti :-). Víte ještě o nějakých dalších?

Přeji vám příjemný týden

Reklama

Související témata:

Načítám