Hlavní obsah

Editorial: Konečně test, který vám může změnit život!

Foto: Greta Blumajerová

Co byste říkaly testu, který by zaručil, že se za 45 miut zamilujete do úplně cizího muže?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Návodů na to, jak najít štěstí, lásku, vydělat peníze, získat a udržet si práci snů, jak vychovávat děti, jak nepřijít o přátele nebo jak se nezbláznit, kolují všude mraky. Většinou jim nevěnuju žádnou pozornost.

Článek

Ale když mi před pár dny přistál na stole článek Lucky M., zbystřila jsem. Představte si, že byste potkali úplně cizího člověka – muže či ženu, co je komu bližší :-), – člověka, kterého jste nikdy v životě neviděli, o němž nic nevíte a s nímž vás nic nepojí. S touhle osobou byste se zavřeli v místnosti a společně vyplnili speciální psychologický test, který zahrnuje 36 otázek. Po pětačtyřiceti minutách byste z té místnosti vyšli a tvořili byste – pár!

Zní to neuvěřitelně? Jenže ono to podle všeho funguje! Aspoň to tvrdí nejen autor, ale i americká novinářka, která tuhle odvážnou teorii podrobila zkoušce. Lucka si ten test vyhledala, otázky přeložila, a… A bohužel ho nevyzkoušela. Lucka je šťastně vdaná, a přestože mě mimořádně zajímá, jestli tahle teorie platí, nebo ne (představte si ty možnosti!!!), manželství jí kvůli tomu ničit nemůžu.

Nabízelo by se samozřejmě, abych ji vyzkoušela sama. Taky jsem o tom dost přemýšlela, nemyslete si. Jenže, jak se většinou nebojím vlka nic, na tenhle test zkrátka „koule“ nemám.

A tak mi nezbývá než vyhlásit pátrání po odvážné ženě, která se nebude bát podrobit tuhle teorii zkoušce. Co vy víte – třeba z ní díky tomu bude nejšťastnější žena na světě! :-)

Článek si budete moci přečíst v úterý. Až ho dočtete, zvažte můj návrh. Slibuju, že případné zájemkyni poskytne redakce veškerou myslitelnou pomoc! :-)

Přeji vám příjemný týden.

Reklama

Načítám