Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Magické datum 11. 11. 2011 je tu!

Foto: Mona Martinů

Kouzelné datum pojmu opravdu důsledněFoto: Mona Martinů

Reklama

Tři mistrovské jedenáctky! Celý týden jsem se těšila, jak se ráno probudím svěží a ty tři magické jedenáctky mě doslova nakopnou pozitivní energií. Bohužel se v mém případě numerologové sekli! Nefunguje to. Jsem jako zmlácená!

Článek

Přitom jsem se na příchod magického data připravovala tak zodpovědně.

Ve čtvrtek jsem se například vypravila na nákup martinské husy. Překonám sama sebe a upeču svou první! Přítel bude koukat! V prvním řeznictví už žádné husy neměli. Nevadí. V druhém se na mě prodavačka podívala jako na mimozemšťana: „To nemyslíte vážně, že chcete koupit husu! Paní, to jste měla přijít dřív!“ Vydala jsem se do supermarketu. A mám ji! Mraženou maďarskou husu. Myslím, že rozmrzne přibližně v pondělí.

V rámci přípravy na příchod magického data jsem si dala rande s kamarádkou. V útulné vinárně jsme se marně snažily přesvědčit obsluhu, aby nám prodala svatomartinské víno o pár hodin dřív, než zákon vinařů káže. „Ale no tak, dámy, to by byl hřích! Počkejte si na zítra!“ Zhřešily jsme stejně, rulandským šedým, pozdní sběr. Magická byla (a to tak, že velmi) výše útraty.

A tak si tak dneska přemýšlím nad čísly. Jestli opravdu mají tajemnou moc. Zda opravdu ovlivňují lidské osudy a vztahy. Budou páry, které dnes uzavřou manželství, šťastnější než ty, které do stavu manželského vstoupily v nějaké šišaté datum? A že bude dneska na radnicích a v kostelech nával! Je fakt, že na svatebním oznámení šest jedniček vypadá skvěle! Ale nemyslím si, že těm dvěma zaručí vztah na jedničku.

Numerologii náhodou docela fandím! Dokud je to zábava a hra.

Dneska už s úsměvem (pořád trochu kyselým) vzpomínám na muže, ke kterému jsem krátkodobě vzplála. Na první schůzce mě zarazilo, že se zajímal o přesné datum mého narození. „Já vím, kolik ti je, ale potřebuju od tebe celé datum!“ Ty jo! Zřejmě nerad zapomíná na narozeniny, to je ale muž! Omyl. Muž vytáhl počmáraný notes, tužku a už to jelo. Nacpal mě do numerologické mřížky, aby zjistil, zda se k sobě hodíme. Prchla jsem před tím, než se stihl vyjádřit. Asi jsme si dali rande ve špatné datum nebo co.

Ve vztazích sázím raději na intuici. Vy jste od prvního okamžiku tušili, kdy se objekt vašeho zájmu narodil? Předpokládám, že ne. Takové informace si o sobě zamilovaní vyměňují o pár schůzek později. Tedy alespoň já se na prvním rande zajímám o úplně jiné věci. Barvu očí a stisk ruky, kupříkladu. Na numerologickou mřížku je dost času, no ne?

Ale dnešek si hodlám užít. Podlehnu davové psychóze a pojmu pátek jako magický den. Vsadím si (dneska to klapne!). Po práci, která se mi bude jistě dařit, vyrazím s přítelem na svatomartinskou husu do restaurace. Dneska mi už číšník svatomartinské víno neodepře! Budu se na všechny usmívat a vyzařovat pozitivní energii. Pochválím kolegyni nový účes. Zavolám nahluchlé tetě. Objednám se k zubaři. Odepíšu na všechny e-maily. Vyžehlím tu odpornou haldu. Dojdu si zacvičit. Prožiju noc plnou vášně!

Tak to jsem na vás, jedničky, zvědavá, jak to všechno zvládnete! Spoléhám na vaši magickou moc!

Reklama

Související témata:

Načítám