Hlavní obsah

Experimenty v posteli: Sex po francouzsku si zamilujete i vy!

Foto: shutterstock

Milování ve francouzském stylu oživí i vaše hrátky v ložniciFoto: shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi dvojice, které touží příležitostně si zaexperimentovat? Za tip považujte hrátky pro pokročilé – francouzské milování. Co je na něm tak zvláštního? Okuste to na vlastní kůži! Je t'aime.

Článek

Francouzky vždy oplývaly jedinečným kouzlem. A rozhodně to není v nedostatku tělesného tuku nebo malém poprsí, které se, jak se říká, „vejde do sklenky od šampaňského“. To jejich postoj a nevyzpytatelná, osvobozená smyslnost uchvacuje po staletí.

Srovnávací studie o sexualitě ve Francii a Spojených státech dokonce potvrdila, že Francouzi mají méně partnerů (ovšem častěji se milují) a že ženy nad 50 let si oproti svým americkým kolegyním víc a procítěněji užívají.

I cesta je cíl

Alaine Giami, ředitel výzkumu z francouzského Národního ústavu pro zdraví a lékařský výzkum, to komentoval slovy, že krom toho Francouzi mají specifický jazyk svádění. „Oni nepovažují flirtování, svádění a romantiku za přímý sexuální přístup. To pojem ‚complicité‘, tedy spiklenectví, je pro ně velmi důležitý,“ nechal se slyšet.

Chcete si to všechno taky vyzkoušet? Milujte se jako Francouzi, kteří do sexu vnesli mnoho nových myšlenek a pro většinu pokročilejších sexuálních poloh vymysleli nejrůznější zajímavá jména.

Foto: shutterstock

Francouzky si dokážou milování užít, zkuste to také!Foto: shutterstock

Flanquette position – tak trochu propletenec

V těchto tak zvaných sroubených polohách je muž nahoře a s partnerkou leží tváří v tvář. Má však mezi ženinýma nohama pouze jednu svou nohu. Žena je buď přímo pod ním, nebo oba leží na boku. Respektive každý z nich objevuje tu nejpohodlnější přechodnou polohu. A co z toho?

„Všechny sroubené polohy usnadňují hluboké proniknutí a poloha mužova stehna zároveň napomáhá k zajištění dobrého dráždění poštěváčku,“ popisuje francouzský způsob milování sexpert a sexuální kreativec Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie s tím, že přestože to někteří muži považují za nebezpečné, také stehno ženy, jež se tře o mužova varlata, mnohé z nich umí vydráždit. Je však třeba dávat pozor na plynulé pohyby, jakákoli zbrklost a neopatrnost by milence mohla ublížit. Jste spíš na „otrocké hry“?

Zezadu, ale s kontrolou

„Polohy zezadu Francouzi často nazývají jako soulož á la négresse, jako u černochů. Dřív byly považovány za zvířecké a vhodné pouze pro nižší pohanské vrstvy.

Dnes žena začne vleže na břiše, tváří dolů s rukama sepjatýma za krkem a s hýžděmi ve vzduchu. Když do ní muž vnikne, zahákne žena svoje nohy za jeho a přitáhne si za ně muže na sebe. To, že žena své nohy takto používá, znamená, že zdánlivě podřízená žena může ve skutečnosti ovládat rychlost a hloubku milování,“ dál objasňuje expert, který sex po francouzsku popisuje ve své publikaci Vynalézavá láska. Že by tip na dnešní večer?

Foto: shutterstock

Poloha zezadu? Přijdete jí na chuť :-)Foto: shutterstock

„Propletené“ polohy

Provlečené polohy jsou podobné s tou výjimkou, že si muž vezme ženu zpola zezadu. Milenka obvykle leží na zádech a muž vedle ní, potom muž provlékne svou nohu zespodu pod jednu a shora přes druhou nohu ženy, ale pozor, během toho jí přetáčí pánev. Docílí tak toho, že může do ženy vstoupit zezadu, ale jakmile se ještě opře o loket, naváže s ní oční kontakt. (Ten může ještě víc dráždit.)

Tyto „provlečené“ polohy způsobují, že milencův penis vniká do pochvy v nezvyklém, ale dráždivém úhlu. Navíc v případě, že je muž unavený, zůstává na boku a trochu si tím ulevuje v aktivitě. Variabilita „propletenců“ však nezná mezí. Doporučují se na závěr těžkého dne, kdy je cílem milenců společně usínat (s mužovým penisem dosud vnořeným dovnitř), ale i místo ranní kávy v podobě probuzení. Jakou formu zvolíte vy?

A znáte sex po francouzsku?

Reklama

Související témata:

Načítám