Hlavní obsah

Falešný culík i bez příčesku: Takhle mu dodáte objem

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jak na falešný culík v pár krocích? Kadeřník Libor Smrž vám ukáže jeho variantu s dvojitým culíkem, aby vlasy působily objemnější a lépe držely nahoře. Návod najdete ve videu!

Článek

S účesem na „palmičku“ nemůžete udělat chybu. Horní část vlasů stažená na temeni a zbytek rozpuštěný – to je vždy sázka na jistotu. Účes se hodí jak pro hodně dlouhé vlasy, tak i pro polodlouhé, nebo přerostlé mikádo. Hollywoodské hvězdy si tenhle jednoduchý účes oblíbily a dovedly ho k dokonalosti!

Foto: Profimedia.cz

Vlasy vyčesané nahoru do falešného culíku nosí Jennifer Lopez (49) nebo Ashley Graham (31)Foto: Profimedia.cz

Na účes potřebujete pár pinetek a dvě pevné gumičky. Vlasy můžete mít vyžehlené, navlněné, nebo je nechat jen tak, jak vám uschly, to záleží na vašem vkusu. Přední část vlasů můžete buďto hodně utáhnout a uhladit gelem nebo krémem, nebo nechat účes spíše ledabylý. Kadeřník Libor Smrž zvolil hladkou variantu s vyžehlenými vlasy a ve videu vám ukáže trik, jak falešnému culíku dodat objem i bez falešných příčesů.

Nosíte rády tento typ účesu?

Reklama

Související témata:

Načítám