Hlavní obsah

Fitko místo aerobiku a kila šla dolů: Jana shodila 20 kilo

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana (33) se rozhodla začít hubnout v lednu 2020 a nyní má už dole 20 kilo. Jak se to mladé mamince podařilo nám prozradila ve videu, ve kterém poprvé oblékla velikost 36!

Článek

I když jste celý život aktivní, stále se můžete potýkat s kily navíc. To byl případ i třiatřicetileté Jany, která byla podle svých slov vždycky trochu při těle. Co tedy změnila, že je najednou o dvacet kilo lehčí?

Nebylo to ze dne na den, celá změna se pochopitelně odehrála postupně. Jana se nejprve setkala s odbornicí na výživu, se kterou dala dohromady jídelníček. Ten je ovšem připravený Janě míru, přesně podle jejích potřeb. Jana se tak nemusí v ničem omezovat, ale snaží se mít vyrovnaný poměr složek potravy, tedy bílkovin, tuků a sacharidů.

Pohyb měla vždycky ráda, takže, v čem byl najednou ten rozdíl? Vyměnila aerobic za činky a silový trénink. Až když přidala k vyváženému jídelníčku posilování, začala na své postavě vidět výsledky. V lednu 2020, kdy začala hubnout, se nevážila, to udělala až v září 2020. Nyní je o (minimálně) dvacet kilo lehčí. Inspirujte se ve videu Janiným jídelníčkem a její pozitivní energií!

Děkujeme značkám Lindex, Marks & Spencer, Högl a Mango za půjčení oblečení, doplňků a bot na natáčení.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám