Hlavní obsah

Eliška (30) shodila 60 kilo za rok. Čeho se musela vzdát?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místo nízkotučných potravin tučné a ručička na váze šla dolů. To je jedna z věcí, které čtenářka Eliška změnila ve svém životním stylu. Co dalšího jí pomohlo shodit skoro šedesát kilo během roku?

Článek

Jídlem zajídala stres a i když se snažila o změnu jídelníčku, vždy se zase vrátila ke svým starým stravovacím návykům. Teď se to čtenářce Elišce (30) konečně povedlo a za rok shodila téměř neuvěřitelných 60 kilo.

Svou roli v tom hrálo omezení sacharidů. Z talíře zmizely přílohy, zakázala si sladké i pečivo a přidala hromadu zeleniny. Hned první měsíc se mohla radovat z úbytku deseti kilo.

Prvotním cílem bylo snížit váhu ze 136 kg na 100. Díky novému životnímu stylu ale kila mizela mnohem víc. Bez cvičení by to však nešlo. Nejprve cvičila doma u televize. Novou zálibu si později našla také v běhu a dle jejích slov ji život začal víc bavit. Na to, jak moc se Elišce podařilo postavu proměnit, se podívejte ve videu!

Další inspirující hubnoucí příběh: Zdenka (34) zhubla 17 kilo bez diet i hladovek.

Reklama

Související témata:

Načítám