Hlavní obsah

V novém těle: Andrea (31) začala jíst víc a zhubla 24 kilo

 

Reklama

Cesta za štíhlejším tělem není dlážděná hladověním, jen je třeba jídelníček nastavit správně. Čtenářka Andrea to zvládla sama bez pomoci odborníků a shodila 24 kilo. Co jí v tom nejvíce pomohlo a jak moc jí to sluší, uvidíte ve videu!

Článek

Když se jídlo stane vaší vášní – zhubnete. Přijde vám to jako nesmysl? Vůbec ne, i při shazování kil můžete jíst dosyta. Záleží jen na správné skladbě jídelníčku. Přesně to se podařilo čtenářce Andree (31), mamince dvou dětí. Andrea chtěla být fit a zdravá hlavně kvůli svým dcerkám, k tomu už prý svoji postavu nemohla vystát.

Výsledek? Za rok a půl shodila 24 kilo. Tři konfekční velikosti. Hubnout jí pomáhá hlavně správně vyvážený příjem bílkovin, sacharidů a tuků. Domácí vaření a vymýšlení různých variant receptů je nyní jejím velkým koníčkem, kterým inspiruje i na sociálních sítích (@fit.mama.ondo_). Podívejte se na video, jak Andrea dokázala s nadbytečnými kily zatočit a co jí nejvíce pomáhalo, aby pro ni byl celý proces radost a ne trápení.

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám