Hlavní obsah

Fitness proměna Věry a Karla: Co mají jíst, aby zhubli břicho?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve druhém díle fitness proměny se Věra a Karel vydávají za výživovou poradkyní. Ta zhodnotí jejich dosavadní stravování, a co je hlavní – připraví jim nový jídelníček zaměřený na redukci tuku na břiše.

Článek

Celý jeden týden Věra s Karlem poctivě zaznamenávali všechna jídla, která si dali. Jejich hlavním úkolem bylo, aby se stravovali skutečně tak, jak je pro ně běžné. A nic se ještě nesnažili vylepšovat.

Když nastal den D, předali své zápisky výživové poradkyni Martině Dvořákové z KetoDiet. Ta je podrobila svému drobnohledu a hned našla jak několik chybek, tak naopak i spoustu pozitiv.

Co není dobře, a co naopak je? To všechno se dozvíte v dnešním díle proměny. Stejně jako vám ukážeme, jaký nový jídelníček budou Věra s Karlem teď dodržovat!

První díl fitness proměny vám unikl? Podívejte se, jak jsme se s Věrou a Karlem seznamovali! A pokud vás zajímá, jaký budou mít manželé tréninkový plán, dívejte se zase 7. února!

Reklama

Načítám