Hlavní obsah

Nehty: „Francie" je nuda. Frčí 3D motivy!

Foto: art.cafepress.com

Plastický 3D motiv určitě zaujmeFoto: art.cafepress.com

Reklama

Máte udělané nehty? Vyzkoušela jste už téměř všechny možné barvy a „Francie“ vás nebaví? Inspirujte se profesionály z našeho videa a podívejte se na naprostou novinku - plastické 3D motivy.

Článek

Asi skoro všechny jsme začínaly s obyčejnou „Francií“, potom se postupně odvážily nosit i jinou barvu než bílou. No a když se začaly na nehtíky kreslit lístečky a kytičky, tak jsem si (aspoň já) myslela, že už nic moc nového přijít  nemůže. Ó, jak malou mám fantazii!

Nejžhavější novinka - plastické obrázky

Naštěstí už není pravda, že malovat na nehty umějí jen dívky z Asie. Češky zareagovaly celkem rychle a ukázaly, že jsou taky velmi zručné. Dnes jsou schopny ztvárnit téměř jakýkoliv motiv. Pejsek, kočička nebo trocha divočiny v podobě tygra, zebry či krokodýla, to už není problém. Je libo romantický západ slunce, padající listí či sněhové vločky? To vše můžete mít!

Pokud ale opravdu chcete vyniknout, vyzkoušejte plastické, tzv. 3D motivy.  A jestli vám to teď přijde trochu bláznivé a „už moc“, tak si troufáme odhadnout, že do roka a do dne tomuto nastupujícímu trendu také propadnete!

Reklama

Související témata:

Načítám