Hlavní obsah

Grilované kuře podle šéfkuchaře: Ďábelsky dobrá specialita!

 

Reklama

Máte rádi jídla, která mají říz? Tak to je dnešní lahůdka přesně pro vás! Připravte si s námi ďábelské kuřátko, vhodné na gril i na pánev.

Článek

Dnešní pořad Kuchař ví! internetové televize Stream.cz potěší všechny milovníky křehkého kuřecího masa s pořádnou dávkou chilli papriček. Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu, vám předvede recept, který na letních grilovačkách doopravdy oceníte.

Pojďte se podívat, jak připravit pikantní kuře, které voní po česneku, chilli a bylinkách, a na gril je prostě perfektní. Navíc se dozvíte tipy, jak kuře s kostí správně naříznout a marinovat, aby dobře nasálo chuť marinády a rychleji se propeklo.

Jak máte kuře nejraději vy: grilované, pečené nebo snad smažené?

Reklama

Načítám