Hlavní obsah

Hedvábí, vlna, denim: Žehlete je chytře

Reklama

Sešla se vám v koši na žehlení kromě triček i hedvábná halenka, džíny a propínací vlněný svetřík? Pro žehličku, kterou vám dnes představíme, žádný problém!

Článek

Máte žehlení spojené s obtěžujícím hlídáním teploty, abyste si nezničila svou oblíbenou halenku nebo šaty? Když žehlíte záhyby na partnerově košili, připadáte si jako otrok? A když jste si nedávno propálila archivní triko, protože jste při žehlení s napětím sledovala seriál a omylem na triko žehličku položila, měla jste zkažený celý večer? Možná vás to překvapí, ale žehlit dnes můžete rychle, pohodlně a bezpečně, aniž byste musela být neustále ve střehu a zabralo vám to celý večer.

Vychytaná žehlička

Potřebujete k tomu jen chytrou žehličku se silným výkonem, jako je třeba PerfectCare Elite. Tahle nejlepší systémová žehlička značky Philips vám zařídí, že se koše s vypraným prádlem zbavíte raz dva, a sice díky vysoce výkonné páře, která prostupuje do hloubky a i tu nejodolnější tkaninu srovná do latě na jedno přejetí. Silný výkon ještě podporuje kvalitní žehlicí plocha z nerezové oceli a titanu. Můžete ale přejít i do režimu eco, díky kterému šetříte energii - žehlí se sníženým množstvím páry, ovšem stále dostatečným na to, aby bylo žehlení rychlé a snadné.

Se systémovou žehličkou Philips PerfectCare Elite už nemusíte řešit nastavování teploty

Materiál už řešit nemusíte

Jestli pravidelně stříháte etikety s informací, na jakou teplotu se má prádlo žehlit, klidně v tom pokračujte. Žehlička Philips PerfectCare Elite si díky speciální technologii OptimalTEMP poradí s jakýmkoli materiálem automaticky a nehrozí, že by jej spálila nebo naopak nevyžehlila dostatečně. Tím pádem už si nemusíte nechávat ohrožené druhy halenek a svetrů až na konec, ale klidně je žehlete, jak vám přijdou pod ruku.

A co víc, když se potřebujete napít nebo si třeba přečíst zprávu, bez obav položte žehličku přímo na plochu žehlicího prkna. Nijak ho nepoškodí a vy tak šetříte své zápěstí, protože žehličku nemusíte neustále zvedat ze základny a zase ji vracet. A pokud se vaše pauza prodlouží, žehlička se po pár minutách nečinnosti sama vypne.

Výhodou této systémové žehličky je také její lehkost, kterou oceníte třeba v případě, že se chystáte do divadla a potřebujete jen rychle vyhladit šaty pomocí vertikálního napařování. Další výhodou je nádržka na vodu s velkým plnicím otvorem a objemem 1,8 l, který vám umožní žehlit až 2 hodiny, aniž byste musela odbíhat do kuchyně ke kohoutku. Žehlička si mimochodem poradí i s vodním kamenem – pomocí kontrolky a zvuku vás upozorní, že nastal čas na čištění, a vy jen pomocí tlačítka špinavou vodu vypustíte a prodloužíte tak životnost žehličky.

Že se na žehlení vlastně začínáte docela těšit? Podívejte se na videohttps://www.youtube.com/watch?v=BSSl3eqDnHI, jak vám to půjde od ruky. Více na www.philips.cz/snadnezehleni.

Reklama

Související témata:

Načítám