Hlavní obsah

Hit jara? Chlupaté podpaží! Zorka Hejdová ukazuje, jak ho nosit

Foto: Archiv redakce

Někdo to rád huňaté! A slavná moderátorka Zorka Hejdová k nim rozhodně patří!Foto: Archiv redakce

Reklama

Nejdřív Madonna, pak Julia Roberts a teď už i krásná moderátorka Zorka Hejdová. Ty všechny podlehly trendu chlupatého podpaží a inspirují svět. Jak ho unosit? Fotili jsme přímo s „českou ambasadorkou“!

Článek

Jen houšť! Tak by mohlo znít heslo nového trendu, který pomalu, ale proklatě jistě začíná ovládat Česko. Jeho ambasadorkou se stala moderátorka Snídaně s Novou a odpolední show na Evropě 2 Zorka Hejdová, která nejen na svém blogu Módní zápisník Zorky Hejdové denně inspirujte stovky žen (začíná se o ní dokonce mluvit jako o ambasaZorce).

„Viděla jsem to v březnovém vydání Vogue a rozhodla jsem se, že to okamžitě musím mít,“ popisuje své první setkání s houštím v podpaží Zorka. Ji tento styl vyloženě baví a škarohlídům vzkazuje: „Nosily to i naše babičky, tak co?!". A my dáváme palec nahoru!

Chlupačky? Madonna, Julia a blogerky!

V zahraničí byly průkopnicemi nejen herečka Julia Roberts (a to už je „ňáká" Pretty Woman!), ale i provokativní Madonna, „rašící zahrádku“ podpořily i mnohé blogerky. A co víc, s blížícími se Velikonocemi přidaly i barvičky. „Barvení podpaží není nic pro mě. Jsem pro přírodní provedení. A co nejdelší,“ komentuje výstřelek Zorka.

Foto: Archiv

V zahraničí jasně vede zelená barvaFoto: Archiv

Foto: Archiv

A co říkáte na trochu jiný odstín zelenkavé?Foto: Archiv

Foto: Isifa

Julia předvedla královskou hřívu už na filmové premiéře v roce 1999. Holt, vizionářka!Foto: Isifa

Foto: Instagram

Madonna se blýskla (doslova) na Instagramu. A Zorka pro nás!Foto: Instagram

Jak ale bujné houští nosit  u nás tak, aby zbytečně nezanikalo? Prošli jsme vše křížem krážem se Zorkou a samozřejmě i se stylistkou. Tady jsou tipy!

Zkracování? Jen v případě oblečení!

Na jaře se bude zkracovat – jak topy, tak i kalhoty (ale pozor, chloupky rozhodně ne). Crop topy vypadají skvěle v kombinaci s kalhotami do pasu, a navíc v nich hrdě ukážete pěstěné podpaží (co víc si přát?). Širší kalhoty pod kolena vyžadují podpatky, byť by byly nižší. Krátké topy vyvažujte střídmějším spodním dílem, mini je příliš. A doplňky? Ty volte minimalistické.

Foto: Archiv redakce

Na foto: zkrácený top (H&M, 599 Kč), koženkové kalhoty (Topshop, 1499 Kč), kožené boty (H&M, 1499 Kč), náramek s prstenem (H&M, 249 Kč), psaníčko (Mohito, 549 Kč)Foto: Archiv redakce

Příroda hraje prim. Doslova!

Květiny jsou nestárnoucím hitem, stejně jako vaše chlupy :-). Do svého jarního šatníku můžete zařadit modro-bílé šaty s rafinovaným prostřihem. Ty se dají doladit jak klasickými lodičkami, tak i trendy sandály s platformou. A pozor, ukazujeme vztyčený ukazováček: Ramínka šatů volte taková, abyste mohly váš porost patřičně předvést!

Foto: Archiv redakce

Na foto: šaty (Topshop, 2799 Kč), boty (Topshop, 1299 Kč), prsteny (H&M, 249 Kč/set), náramek (Topshop, 299 Kč/kus)Foto: Archiv redakce

Tip do společnosti: Stříbrná!

Máte se Zorkou kromě záliby v chloupcích společnou i ukázkově štíhlou postavu? Sáhněte po odvážných, upnutých šatech. Metalické odstíny jsou stále módní a výrazný vrstvený náhrdelník přitáhne pozornost k horní partii – a tím pádem i vašemu porostu. A právě o to jde, ne?

Foto: Archiv redakce

Na foto: šaty (Topshop, 1999 Kč), náhrdelník (The Item, info o ceně v butiku), boty (Guess, 2499 Kč)Foto: Archiv redakce

A jak tento trend chlupatých podpaží vidíte vy? Zamilovaly jste si ho, nebo vám už po pár řádcích došlo, že jsme pro vás spolu s úžasnou Zorkou přichystali APRÍL?

Reklama

Související témata:

Načítám