Hlavní obsah

Hit roku 2010: Čtvercový deštník!

Foto: archiv redakce

Když deštník, tak čtvercový...Foto: archiv redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valentýn je tu! Ale pozor, tento den nepatří jen zamilovaným, jak se někteří mylně domnívají. Čtrnáctého února můžete obdarovat kohokoli, koho máte ráda. Tedy nejen partnera, ale i kamarádku, dceru či rodiče. A my pro vás máme dva super tipy na dárky - trendy deštník pro ni, Smokeshirts pro něho!

Článek

Zabodujte s deštníkem

Deštník je věc, kterou potřebujeme téměř všichni. My, ženy, samozřejmě o trochu víc. I pár kapek dokáže zničit pracně vyrobený účes. Proč tedy darovat deštník, když už ho vlastně každý má? Odpověď je jasná. Absolutní novinku, která se právě dostala na náš trh, nemá totiž skoro nikdo. Kulaté deštníky jsou od tohoto roku passé. In je rozhodně čtvercový design. Změna tvaru ale není pouze estetická. Díky konstrukci do čtverce jsou tito “kamarádi do deště” téměř nezničitelní. Už se nebudete muset bát, že vám ho vítr otočí a přitom poláme jeho výztuž. Deštníky, které jsme pro vás natočili v obchodě Kabelky snů, si s tímto problémem lehce poradí.

Smokeshirts

Druhý tip na valentýnský dárek jsou Smokeshirts. Nicméně, touto módní novinkou potěšíte pouze kuřáky/kuřačky. Smokeshirts (doslovný překlad: kouřové košilky) jsou elegantní obaly na krabičky cigaret. Na výběr je až sto různých designů. Jak pro ženy, tak i pro muže. Jednobarevné, s proužkem, kostičkou nebo s puntíky. Více extravagantní jsou pak dekory s andílky, pejsky či např. imitace gepardí kůže. Určitě si vyberete!

Krásného Valentýna vám přeji!

Reklama

Související témata:

Načítám