Hlavní obsah

Hit v líčení očí: Jak si namalovat grafickou modrou linku?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic nedokáže víc zvýraznit pohled než přesně vedená oční linka. Nebaví vás černá? S vizážistkou Danielou Kremláčkovou jsme se zaměřily na zajímavější varianty. Podívejte se, jak si nakreslit trendy grafickou modrou linku anebo hnědou se třpytkami.

Článek

Také milujete oční linky, ale černá vám už přijde trochu nudná? Inspirovaly jsme se současnými trendy a vizážistka Daniela s redaktorkou Lucií se pustily do maličko extravagantnější varianty kočičích linek.

Grafická linka byla a je jedním z trendů módních přehlídek tohoto roku. Od klasické se liší tím, že nemusí lemovat oko, ale můžete ji umístit do koutku nebo jen do očního záhybu – tvoříte tak na víčku různé obrazce. Má tedy mnoho podob, ale vizážistka Daniela vybrala lehčí variantu a zkombinovala ji s klasickou linkou podél řas tak, aby byl pohled co nejvíc kočičí. Druhá linka, kterou se ve videu naučíte, se oproti té první drží trochu při zemi: kombinuje hnědou barvu a zlaté třpytky.

Bojíte se, že to nezvládnete? Žádné strachy. Dozvíte se, jak dokonalé linky vytvoříte samy doma u zrcadla, a nechybí ani trik, díky němuž se vám konečně povede nakreslit oba ocásky linky stejně zahnuté. Co k líčení potřebujete?

Hnědé oční linky

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): oční linky High Precision, Artdeco, 539 Kč; oční linky Felt Tip, Douglas, 289 KčFoto: Archiv firem

Podklad pod třpytky

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): primer pod třpytky, Nyx, 239 Kč; třpytivý podklad Get your glitter on!, Essence, 85 KčFoto: Archiv firem

Barevné oční linky

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): třpytivé linky Glitter Pop, Too Faced, 650 Kč; gelové oční linky They’re real! Push up Eyeliner, Benefit, 450 Kč; voděodolné tekuté oční linky Razor Sharp, Urban Decay, 690 Kč; barevný fix na oči, Dermacol, 99 KčFoto: Archiv firem

Třpytky

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): třpytky Loose Glitter, Douglas, 99 Kč; třpytky Metallic Glitter, Nyx, 189 Kč; třpytky Get your glitter on!, Essence, 90 KčFoto: Archiv firem

Rády v líčení experimentujete, nebo máte svůj ustálený styl, který moc neměníte?

Reklama

Načítám