Hlavní obsah

Hitparáda nejvtipnějších mužských výmluv

Foto: thinkstock

Mužské výmluvy jsou pověstné. Nic nejde udělat hned... Že to znáte?Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte to všechny. Poprosíte partnera, aby odnesl lyže do sklepa, a ono nic. Nebo opět zapomněl na vaše narozeniny, případně na cokoli jiného. Tohle jsou nejúsměvnější výmluvy, které pak následují.

Článek

Skvěle na to sedí známý vtip: „Když muž řekne, že něco opraví, tak to také udělá. Není nutné mu to každého půl roku připomínat.“ Prostě občas něco mužům trvá déle, než byste si přály, někdy na něco skutečně zapomenou, občas něco popletou. A pak se vymlouvají. A to bývá dost často velmi zábavné!

Přemýšlím!

Je to jedna z nejoblíbenějších mužských výmluv, která má celou řadu modifikací. Často třeba můžete slyšet, že váš partner nespí, ale přemýšlí. Chrápání je tak nejspíš jen zvukový projev jeho velkých myšlenek.

Jednoduše řečeno, s mužským způsobem přemýšlení má zkušenost snad každá žena. „Jednou jsem manžela poprosila, aby mi z horní skříně sundal těžkého domácího robota. Kývnul, ale nic se nedělo. Po nějaké době jsem ho poprosila znovu, ale opět se nic nedělo. Potřetí už jsem na něj trochu vyjela s tím, co jako pořád dělá, že mi nemůže pomoct. On vyhrknul, že přemýšlí,“ vzpomíná dvaatřicetiletá Lucie. Jejímu muži bylo jasné, že tahle výmluva neklapne, tak se rozhodl zahrát své ženě na city. „Ptala jsem se, o čem tak veledůležitém přemýšlí, a dozvěděla jsem se, že o tom, jak mě miluje a je rád, že mě má. Dosáhl svého, rozesmál mě,“ dodává Lucie.

Foto: thinkstock

Občas zavolat a přeptat se, cože jste to vlastně chtěly koupit, je asi nadlidský úkolFoto: thinkstock

Já myslel

Ne nadarmo se říká, že někdy je lepší nemyslet. Také se říká, že líná huba je holé neštěstí. A v případě mužů je nejhorší kombinací, když myslí, že všechno ví a že, i kdyby měli zemřít, nikoho se nebudou na nic ptát. Přesně na tom například ztroskotal nákup smetany, kterou si u svého muže objednala čtenářka z Facebooku Vlasta. „Přišel z nákupu a já se ptala, kde má tu smetanu. Řekl, že smetanu neměli, měli jen šlehačku. A tu nekoupil, protože já přece chtěla smetanu, nikoli šlehačku. Když jsem se ptala, proč mi nezavolal a nezeptal se, řekl, že přece neměl důvod. Chtěla jsem smetanu, a tu prostě neměli,“ vypráví Vlasta.

Ach ty narozeniny a výročí

Řada mužů prostě nemá buňky na to, aby v hlavě udrželi data narozenin či svátků svých partnerek, výročí svateb a podobně. Neznamená to, že vás nemají rádi, jen jim to tak nějak každý rok vypadne z hlavy. Sledovat, jak se pak vykrucují, je ale možná ten nejlepší dárek. „U nás zazněla skvělá větná sekvence 13. října uprostřed sestřihu nějakého fotbalového zápasu. ,Ty máš svátek??? To už je dvanáctého??? Jo počkej, dvanáctého máš narozeniny, viď. No vidíš, tak když je dvanáctého, tak svátek máš až zítra, tak mě nepleť. Tak co zítra, mohli bychom si udělat hezký večer, když budeš mít ten svátek,´“ vzpomíná Renata. Na obranu jejího muže je ale nutné říct, že není příliš fér mít 12. října narozeniny a hned na to 13. října svátek.

Jaké výmluvy mají vaši muži? A ještě pro vás máme tip! Podobná témata se totiž řeší každou neděli v pořadu Pepoviny na vlnách Rádia Relax. Více na www.radio-relax.cz!

Reklama

Načítám