Hlavní obsah

Hladký, nebo zarostlý klín? Ani jedno! V kurzu jsou vyholené obrazce!

Foto: Profimedia

Překvapte partnera svým perfektně upraveným klínem!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úprava klína? Módní vlny se drží roztomilých nebo provokativních tvarů! Jak si s přesností vytvořit v rozkroku nějakou sexy zajímavost? Bez šablonek to rozhodně nepůjde. Z jakých vybírat?

Článek

Tropické teploty jsou podle meteorologů za námi, ale léto ještě nekončí. Období bikin, ze kterých nevykukuje ani chloupek, ještě pár dní potrvá. Už vás nebaví klín si upravovat? Tak tímto úkolem někoho pověřte. Vždyť holení chloupků nemusí být nudné, dá se dělat ve dvou, a navíc je leckdy považováno za milostnou předehru.

Dokonalé linie

Pořád totiž platí, že kdo si hraje, nezlobí. A když navíc investujete do vtipných šablonek, které z vašeho klína vykouzlí mistrovské dílo, nakonec si k holení vytvoříte kladný vztah. Že k „výrobě“ nějakého tvaru postačí konturovací tužka, kterou si předkreslíte, co potřebujete? Takhle dokonalých křivek nikdy nedosáhnete! S jakými pomocníky vám to půjde mnohem lépe?

Ve vteřině krásnější

Výhodné balení dvou žiletek, voděodolný sáček pro skladování a šablonu dle výběru nabízí produkt Ladyshape, který je k mání za 359 korun. Vybrat si můžete z velmi oblíbeného srdíčka, trojúhelníku nebo čárky. A jak na to?

Foto: Archiv

Ladyshape nabízí šablonu dle vašeho výběruFoto: Archiv

Stačí zkrátit svoje chloupky na délku asi tří milimetrů, přiložit vybraný symbol a nějakým úzkým holicím strojkem oholit chloupky kolem dokola. Pokud budete postupovat tímto způsobem, dočkáte se perfektního výsledného efektu.

Mimochodem, šablony se dobře drží a disponují protiskluzovou úpravou, takže manipulace s nimi je pohodlná a bezpečná. Chcete mít víc možností na výběr? Netoužíte se nechat omezovat jedním, dvěma tvary? A nevadí vám objednávat zboží v angličtině? Pak si „odskočte“ za velkou louži.

Kreativní sada pro nadšené

Celosvětově největší internetový obchod, jehož sklady rostou i v Dobrovízi, vyloženě pobízí i k nákupu v zahraničí. Pro váš klín je zajímavá třeba sada Ready betty Ultimate Skin, která vyjde v přepočtu asi na 360 korun plus poštovné. Co za tyhle peníze dostanete?

Foto: Archiv

Ready betty nabízí kompletní sadu pro úpravu klína včetně množství šablonek různých tvarůFoto: Archiv

V balíčku se nachází osm jedinečných tvarů, nůžky, depilační krém i malé „holítko“. Design tak můžete střídat podle libosti. Nebo podle dnů v týdnu? To už záleží na vás, každopádně kromě zmíněných sad jsou na českém trhu k dostání i samostatně prodejné šablonky. Vyjdou finančně lépe? Ve většině případů nikoli.

Šipka ukazující správným směrem

Silikonové šipky, srdíčka, kytičky, trojúhelníky a další tvary, které vydrží léta, nabízí i společnost Fun Factory, která v tomto případě patří k těm dražším (dvě šablony zhruba za šest stovek), ale ani další výrobci se nenechají zahanbit.

Foto: Archiv

Silikonové pomůcky vydrží věkyFoto: Archiv

Například DJ HotSpot 4 Shave (doporučená cena 389 korun) vychází z myšlenky, že na jedné šablonce je předdefinováno několik tvarů, ze kterého si můžete vystřihnout ten pro vás nejlepší. Tak schválně, kdo to u vás rozhodne… On nebo vy? Kreativitě se meze nekladou. A jestli se jedná o vaši nebo jeho vizi, je vlastně v podstatě jedno.

S experimenty k novým zítřkům

„Nikdy jsem tomu nějak moc nefandila, ale přítel pořád naléhal, jestli mě může oholit, tak jsem jednou svolila,“ krčí rameny dvaatřicetiletá Kristýna s tím, že se jí to docela líbilo. „Bylo jedno, co mi tenkrát v klíně vykreslil, šlo o zábavu, která, k mému překvapení, byla docela příjemná. Určitě si to někdy zopakujeme,“ usmívá se.

A co vy? Užijete si poslední hřejivé dny s perfektně upraveným klínem? A jaký máte vy vztah k šablonám? Baví vás?

Související témata:

Načítám