Hlavní obsah

Hluboké vyvrcholení, jaké jste nezažily? Tyhle prsty by měl použít

Foto: LTim, Shutterstock.com

Foto: LTim, Shutterstock.com

Reklama

Máte dovolenou a konečně si můžete dopřát uvolnění a nicnedělání? Využijte toho k intimním experimentům. Kdy jindy, když ne teď?! Požádejte partnera, aby vás dovedl k neuvěřitelnému výbuchu rozkoše. Lepší symbol léta prostě nevymyslíte!

Článek

Ženské pochvy jsou z anatomického hlediska stavěny různě. To ale nebrání v tom mít super, skvělý, bombastický a „hustý“, jak se dnes s oblibou říká, orgasmus. Přesvědčte i tu svoji, aby spolupracovala!

„O bodu G toho bylo napsáno hodně. Každý ví, že je to oblast uvnitř ženské vaginy, jejíž stimulace může přinést intenzivní potěšení. Existuje však i další místo, díky kterému lze dosáhnout neuvěřitelné rozkoše. Říká se mu ‚hluboké‘,“ popisuje americká sexpertka Světlana Ivanova na svém blogu. Jak podotýká, v porovnání s bodem G je tato oblast hladká. Podle anatomie se správně nazývá dutina děložního hrdla, která se nachází asi osm centimetrů hluboko.

Něco jako zadní salonek

Doktor Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže, tento prostor popisuje jako rozkošné místo určené pro probádání prstem a místo, o kterém je dobré vědět v případě, kdy má žena příliš krátkou pochvu nebo muž příliš dlouhý úd. „Pokud je to i váš případ, měli byste při styku praktikovat polohy, při kterých penis snadno proklouzne pod krčkem do zadní části klenby. Získáte tak pár centimetrů prostoru slasti navíc,“ doporučuje odborník.

Abyste tohle místo společně s partnerem našli a správně stimulovali, je nutné uvědomit si, že první třetina pochvy je často citlivá na dotek, zatímco zadní dvě třetiny na tlak. Pochva je totiž skloněna poněkud dozadu a děloha, směřující vpřed, je do ní zaústěna vyčnívajícím děložním čípkem. Zadní hloubka pochvy je ale výrazně vyšší, proto je zadní děložní klenba větší než ta přední.

GPS navigace 

Lehněte si na záda, roztáhněte nohy a přitáhněte kolena k hrudníku. Požádejte partnera, aby si na prsty nanesl velké množství lubrikantu a při lokalizaci hlubokého místa použil prostřední (nejdelší) prst. Cesta vede podél přední poševní stěny. Prst bude posunovat kolem houbovité oblasti až ucítí hladkou oblast těsně u děložního krčku. „Ten na omak připomíná jakési tlačítko nebo špičku nosu. Moc se ale nevyplácí dotýkat se děložního čípku, protože většině žen se to nelíbí,“ apeluje Světlana Ivanova.

Jak doporučuje, chce-li partner stimulovat oblast tam vzadu, měl by natočit špičku prstu (nebo dvou prstů) nahoru a pevně zatlačit proti horní stěně vaginy. Toto přímé hýčkání může způsobit velmi intenzivní orgasmy a některé ženy udávají, že pocitově se stimulace této oblasti dá přirovnat k análnímu sexu.

Foto: nd3000, Shutterstock.com

Intenzivní rozkoš přináší už samotné „hledání tlačítka“ v pochvě. A což teprve, až na něj muž prstem správně zatlačí!Foto: nd3000, Shutterstock.com

Ohňostroj vášně

„Také se můžete přiblížit k hlubokému místu posunutím prostředního prstu do pochvy, přičemž dlaň směřuje dolů. Ať partner posune prst na čelní stěnu vaginy, kolem drsnější části a následně se dotkne oné hladké části. Musí proniknout co nejhlouběji a poté zatlačit směrem k nejnižším obratlům páteře. Právě tohle ženy tak vyburcuje, že mnohé z nich opravdu zažívají velmi silné orgasmy,“ dodává sexpertka.

A co s tím, pokud žádný prst není dost dlouhý, nebo nechcete hledání hlubokého místa přenechat milenci? Použijte vibrátor na bod G. Ačkoli se tento posvátný bod nachází jen jeden až tři centimetry uvnitř pochvy, každý vibrátor tohoto typu (či stimulátor) je delší než tato udávaná čísla. Samozřejmě platí, že čím větší vzrušení, tím snazší přístup. Tak se uvolněte a nechte věci plynout…

Jak to s honbou za orgasmy máte právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám