Hlavní obsah

Výjimečný sex? Vyzkoušejte netradiční metody dráždění!

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Foto: kiuikson, Shutterstock.com

Reklama

Jste připraveni užít si spoustu zábavy v posteli? Toužíte objevit cesty, jak partnera – možná trochu netradičně – potěšit? Zapomeňte na zábrany a připomeňte si, že milování je především hra. Tak trhejte a utahujte!

Článek

Věnovat pozornost zvláštním způsobům, kterými lze před milováním nažhavit partnera, se vyplatí. Jeho vzrušení se vám vrátí v podobě intenzivnějšího orgasmu – partnerova i vašeho. Jak na to? Podle sexuologa a sexuálního poradce Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie můžete partnerovi dopřát spoustu nejkrásnějších pocitů třeba svými prsy.

Něco pro „horňáky“ i „dolňáky“

„Položte jej nahého na záda, nakloňte se nad něj. Nechte svá ňadra, ať si najdou cestu přes jeho tělo. Pohybujte mu jedním ňadrem okolo penisu. Přejíždějte mu po zádech od hlavy až k patám. Vztyčeným hrotem přejeďte přes hráz. Dejte mu prsy přes obličej, a pokud bude chtít, umožněte mu, ať vaše bradavky vezme do úst,“ doporučuje zmíněný odborník všem ženám s tím, že následná jazyková koupel je také velmi vzrušující.

Horké večery nahrávají ledování

Jazyková koupel spočívá v tom, že vypijete trochu ledové vody nebo vína a chladným jazykem milenci způsobíte další neobvyklé pocity. Jindy lze dát na tělo jogurt nebo oblíbenou zmrzlinu a pak je slízat. Mezi oblíbené hrátky, zvlášť ty letní, patří vzrušování se při absolutní tmě. Nemůžete se totiž hledat očima, ale pouze rukama, čímž oba vyřadíte vizuální vjemy.

Když se orientujete jen hmatem, užijete si parádní, výjimečný sex, ke kterému pomáhá i obyčejná tráva… No, jen to zkuste, užít si její strukturu i vůni – bez jediného pohledu. Jedná se o nový sexuální i emoční zážitek. A co pomůcky?

To, co nečeká…

Znáte třeba šněrovací kroužky? Obkrouží kořen pohlavního údu a šourek zároveň a svou těsností dokážou vyvolávat v těle příjemné svíravé pocity. Říká se, že profesionální milovníci v Číně a Japonsku si pro tento účel ovazují kořen pyje proužky kůže. Co vy na to, máte odvahu? Nebo radši vsadíte na vibrátor?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Letní žár rozpaluje smysly a láká k erotickým hrámFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tradičně se vibrátor používá k dosažení orgasmu u žen, ale mohou jej použít i muži. Vyzkoušejte jej na mužových bradavkách a potom muže obraťte a podrážděte mu hýždě. Nakonec můžete vibrátorem stimulovat část penisu, nejlépe žalud a jeho okolí. Především však povolte uzdu své představivosti. Klidně s ním i zatřepte!

Co s gumídkem?

Mnoho mužů totiž velmi vzrušuje potřepávání ochablým penisem, a to v různé intenzitě. Pomalé, rychlé i nejrychlejší pohyby – vše vede ke ztopoření penisu. Mimochodem, tato technika se osvědčuje i v případě, kdy ostatní metody nefungují. Skvělé je i to, že se praktikuje se staženou i nestaženou předkožkou. Zastavit se však musí v momentě, kdy dojde k erekci. Pak se totiž stává obtížnější i bolestivá. Je tedy nutné včas rozpoznat, kdy přestat. A kdy naopak začít.

Jelikož si každý druhý stěžuje, že jeho milenka není dostatečně spontánní, předveďte svému partnerovi, jak moc se mýlí! Stačí, když ho požádáte, aby si oblékl nějaké starší spodky. Ty pak s vervou roztrhněte nebo v nich opatrně vytvořte díru, protáhněte jím penis a masturbujte ho. Kombinace dravosti, chlípnosti a částečně nahého těla udělá svoje. Často stačí tak málo…

A jak netradičně vzrušujete partnera právě vy?

Reklama

Načítám