Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 10. 3.

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když se celou cestu domů těšíte hlavně na sprchu, dobrou večeři a sex, tentokrát milostnou konverzaci nemůžete odbýt. Partner potřebuje vědět, že o něm a vašem vztahu přemýšlíte, a vy mu musíte dokázat, že to tak opravdu je. Důkladně si však rozmyslete, jestli se o pocitech budete bavit vážně, nebo si tak trochu budete dělat legraci. Ideální bude, když využijete oba přístupy a prostřídáte je něžnostmi.

Článek

Beran 

V době, kdy je Luna v Blížencích, dokážete o své pravdě přesvědčit snad každého, kdo vám zkříží cestu. Výjimkou je váš miláček. Ten si hned tak něco nenechá namluvit. Pokud ho hodláte přimět k jednání, které vám vyhovuje, ale do něhož se jemu nechce, musíte zvolit těžší kalibr. Obvykle se bráníte tomu, abyste místo faktů využily erotiku, ale tentokrát to jinak nepůjde.

Býk

Úvahy, zda máte s miláčkem mluvit o tak prozaických věcech, jako jsou domácí hospodaření a peníze, nabývají na důležitosti. Nakonec usoudíte, že je potřeba, abyste si v tom udělali jasno. On má sice pocit, že je hlavní, když vám to klape v posteli, nicméně na vás je, abyste mu dokázaly, že vyvážený vztah vyžaduje přece jen víc.

Blíženci

Na vaše city, tedy i na lásku, pozitivně zapůsobí trigon mezi Lunou a Saturnem. Uzavírá se v 11.49 hodin a váš vztah stabilizuje. Opět budete jednou moc rády, že nejste zrovna stavěné na romantiku a při milování láskyplná vyznání nepotřebujete poslouchat. Pokud k sexu dojde, bude naprosto klasický. Oba však oceníte, že jste spolu, a oba si milování užijete.

Rak

V lásce, ve vztazích i v sexu mnohdy záleží na slovíčkách. To, co si s partnerem navzájem povíte, oba vnímáte velice citlivě. Dopoledne se ale může stát, že mu ve slabé chvilce sdělíte něco, co mu začne vrtat hlavou. Čím méně tedy budete mluvit, tím to bude lepší. Při sexu si veškeré komentáře odpusťte úplně.

Lev

Při Luně v Blížencích se na sex nedokážete soustředit, ani kdybyste moc chtěly. Miláčka sice můžete držet v náručí, ale přesto musíte myslet na něco jiného. Ideální bude, když si nejdřív srovnáte myšlenky a teprve potom se pustíte do intimních radovánek. Je však otázka, zda to dokážete zvládnout.

Panna

Díky lásce se domluvíte na všem podstatném i podružném. Představa, že byste partnerovi ustoupily a daly mu za pravdu, vám tentokrát nevadí. Jedinou výjimkou je sex. Jakmile vám začne vytýkat, že se milujete málo a je to vaše chyba, protože máte pořád napilno, měly byste se rázně ohradit. Může sice tvrdit, že jen žertoval, ale to vás neobměkčí.

Váhy 

Když usoudíte, že je vám v objetí miláčka nejlépe, klidně mu to řekněte. Bude velice potěšený. A když dodáte, že sex s ním vnímáte jako ten nejlepší lék na všemožné životní pohromy, bude naprosto nadšený. Může vás hřát vědomí, že se nejedná o plané lichotky, nýbrž mu říkáte čistou pravdu.

Štír

Když usoudíte, že se k vám zadaný jedinec chová jinak, než by měl, jednejte rázně a bez váhání. Přesto můžou nastat potíže, to když z uražené ješitnosti začne všem vyprávět, že jste po něm vyjely, ale musel vás odmítnout. Můžete leda pokrčit rameny a dál situaci nerozebírejte. Nebylo by to k ničemu. Kdo vás zná, ten mu věřit nebude.

Střelec

Trigon mezi Lunou ve vašem partnerském sektoru a Saturnem vám do citového života vnese stabilitu. Miláček vás sice může naštvat, ale to na váš vztah nemá negativní dopad. Dokážete se totiž zamyslet a přiznat, že vás sice občas rozčiluje, ale chvilek, kdy je vám s ním dobře, je v každém případě mnohem víc. A když připočítáte náruživý sex, opravdu není co řešit.

Kozoroh

S miláčkovou milostnou minulostí se srovnáte celkem snadno. Kdybyste se odhodlaly říct nahlas to, co se vám honí hlavou, připustíte, že je vlastně dobře, že se všemožné sexuální praktiky naučil jinde, takže mu nemusíte radit, co a jak. Velice dobře si však uvědomujete, že by na takové pravdy reagoval všelijak.

Vodnář

Nezlobte se na partnera, že učinil zásadní rozhodnutí a s vámi se neporadil. Když si necháte věc vysvětlit, samy uznáte, že se všechno vyvinulo tak rychle, že na konzultace neměl čas. Naštěstí se nestane nic, co by zkomplikovalo váš další společný život. Naopak se můžete těšit na večer, neboť se v ložnici eroticky zajiskří.

Ryby

Kdybyste se rozhodly, že miláčka budete hýčkat třeba erotickou masáží, měly byste začít od rukou. Zkuste mu masírovat každý prst zvlášť a kromě krouživých pohybů ho jemně škrábejte nehty. Dost se podivíte, jaký efekt to vyvolá. On bude nadšený ještě víc a přizná, že po něčem takovém už hodně dlouho toužil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám