Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 17. 2.

Foto: Raisa Kanareva, Shutterstock.com

Foto: Raisa Kanareva, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete-li poslouchat partnerovy řečičky, že na něho vůbec nemyslíte, cestou z práce kupte jídlo, které má rád. Po večeři ho začněte rafinovaně svádět, klidně rovnou v kuchyni. Sblíží vás to, navíc se dozvíte spoustu novinek, s nimiž by se vám jinak nesvěřil. V atmosféře nabité erotikou se pak v posteli oba vyburcujete k maximálním výkonům, a proto je tak důležité, aby se předem posilnili.

Článek

Beran 

Při Luně v Panně máte na sex méně času, než by se vám zamlouvalo. Pokaždé se najde něco, co je zdánlivě důležitější a čemu se musíte věnovat přednostně. Právě proto by bylo dobré, abyste do svého nabitého programu zařadily milování jako důležitý bod, který nesmíte odkládat.

Býk

Miláčkovy erotické touhy vám přijdou vhod. Zejména poté, co se v 18.34 hodin Luna dostane do trigonu s Uranem ve vašem znamení, si jeden druhého pořádně užijete. Oba totiž sex potřebujete jako účinnou relaxaci po náročném dni. Právě proto usoudíte, že je zbytečné, abyste sex odkládali na pozdější večer. To už byste mohli být unavení a bez nálady.

Blíženci

Pocit, že se s miláčkem před veškerou snahu míjíte, mít můžete. To ale neznamená, že se s tím máte smířit. Zejména odpoledne je potřeba, abyste ze všech sil zapracovaly na upřímné komunikaci. Případná nedorozumění by se totiž odrazila nejen na běžném životě, ale i na kvalitě sexu, což by byla škoda.

Rak

Při Luně v Panně trváte především na komunikaci. Partnerovi proto dáte jasně najevo, že nutně potřebujete vědět, co se s ním děje a proč vlastně mlčí. Když dodáte, že vás nebaví ani sex bez jediného něžného slůvka, poskytnete mu další téma k zamyšlení.

Lev

Člověka, který vám nejdřív schůzku slíbí a pak se jí vyhne s tím, že má něco neodkladného, ze svého života odepište co nejdřív. Neriskujte, že si na něho zvyknete, budete s ním počítat a nic z toho. Když si představíte milostné sféry, kdy se bude chovat stejně, takže nikdy nebudete vědět, na čem jste, dojde vám, že si zasloužíte někoho lepšího.

Panna

Smiřte se s tím, že na některé jedince nedokážete zapomenout, i když se budete hodně snažit. Berte to jako fakt, se kterým nic nenaděláte. Trochu mírnit byste však měly erotické fantazie, které v souvislosti s nimi prožíváte. Zejména večer hrozí, že vám vzpomínky na někdejšího milenec pokazí milování se stávajícím partnerem.

Váhy 

O netradiční sex se postaráte tak, že miláčkovi nabídnete jemnou, ale přitom smyslnou masáž. Kdybyste si ještě oblékly vyzývavé prádlo, bude efekt dokonalý. Půjdete-li ve svádění ještě dál, můžete si třeba nasadit krajkovou masku. Příchuť tajemna bude pro oba velice vzrušující a může vás inspirovat k odvážným experimentům.

Štír

Sex vnímáte jako něco, bez čeho se sice dá existovat, ale takový život vás nebaví. Právě proto se dost nechápavě díváte na lidi, kteří partnera erotikou vydírají a ještě se tím chlubí. Vy si naopak velice dobře uvědomujete, že byste odpíráním sexu miláčka sice naštvaly, ale ještě větší vztek byste měly samy na sebe.

Střelec

Při Luně v Panně nemáte na sex pravou náladu. Kdyby tuto záležitost rozhodl miláček, budete spokojenější. Problém je v tom, že čeká na váš pokyn nebo signál. Ve výsledku tedy večer po milování zatoužíte oba, jenže v načasování se budete zcela míjet, a navíc ani jeden nebudete ochotný udělat ten první a rozhodující krok, což je škoda.

Kozoroh

Při Luně v Panně máte sklony přistupovat k lásce až příliš pragmaticky. Měly byste aspoň připustit, že kromě rozumu ve vašem životě hrají podstatnou roli právě city a emoce. Když to neuděláte, koledujete si o průšvih. Hrozí, že se dnes s chladnou hlavou pro něco rozhodnete, ale už zítra vám pečlivě promyšlené plány vaše srdce rozebere na prvočinitele.

Vodnář

Zejména večer, který proběhne pod vládou trigonu mezi Lunou a Uranem, vás v posteli čeká spousta překvapení. Miláček se do milování pustí s takovou energií, jakou jste už dlouho nezažily. Vy pak můžete přemýšlet, zda se na vás tak těšil, nebo ve vaší náruči chce přijít na jiné myšlenky a zbavit se stresu. Obojí berte jako lichotku.

Ryby

Lásku k životu potřebujete stejně jako vzduch k dýchání. Představa, kterou vám v tomto směru miláček nabízí, se však od té vaší podstatně liší. Právě proto by bylo lepší, abyste se vzdaly představ a soustředily se na realitu. Nebude sice taková, jakou jste si vysnily, ale může být ještě lepší.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám