Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 22. července

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Souhrou podivných náhod se vrátíte do míst, která máte spojená s bývalým parterem, nebo dokonce s první láskou. Pro vlastní dobro si připomeňte jen to hezké, co mezi vámi bylo. Jinak vás můžou nostalgické či bolestné vzpomínky tak rozhodit, že začnete stávajícího partnera bezdůvodně podezírat, budete ho „dusit“ přemírou citů, dožadovat se různých slibů, nebo se chovat jinak pošetile.

Článek

Beran

K lásce i erotice budete přistupovat skoro filozoficky. Mimo jiné si uvědomíte, z čeho pramení neshody, k nimž mezi vámi došlo a které do značné míry přispěly k vašemu rozchodu. Nejspíš vznikly proto, že jste se potkali v době, kdy jste ještě nebyli zralí na vážný vztah. Kdybyste nyní využili šanci, za minulostí konečně udělali tlustou čáru a začali takříkajíc znovu, mohl by vám to vyjít. Oba jste se přece změnili a jste už o pořádný kus dál…

Býk

Když si umíníte, že si erotické hrátky pořádně užijete, musíte vytvořit adekvátní podmínky. Naštěstí moc dobře víte, co je v tomto ohledu pro vás i pro partnera důležité a co oba potřebujete, abyste se uvolnili, náležitě naladili a vzrušili. O to, abyste uspěly, se postará i Venuše, která se v 2.38 hodin dostává do Panny. S její pomocí pro průběh večera vymyslíte chytlavý scénář, který by uspěl i ve filmu pro dospělé.

Blíženci

Přestože vás snad všichni kolem přesvědčují, ať se chováte moudře, jen vy nejlépe víte, jak se věci mají. Pokud přece jen ještě přemýšlíte o tom, že se pustíte do vztahu z rozumu, v němž vás vášně ani překvapení nejspíš nečekají, můžete to zkusit. Počítejte však s tím, že se záhy objeví jedinec, který vám ukáže, jak chutná vzrušení, smyslnost a nepředvídatelnost, takže ve vašem nalinkovaném životě nadělá pořádnou paseku.

Rak

Zjistíte, že intenzivně žárlíte na člověka, s nímž v podstatě nemáte nic společného. Navíc si uvědomíte, že právě on v poslední době zaujímá prostor ve vaší mysli i ve vašem srdci, který jste měly ještě nedávno vyčleněný výhradně pro stálého partnera. Využijte Venuši, která se v 2.38 hodin přesouvá do vašeho sektoru komunikace, a zkuste celou záležitost s nadhledem v duchu probrat. Výsledkem budete velice překvapené.

Lev

V 2.38 hodin se Venuše přesune z vašeho znamení do Panny, což rozhodně neznamená, že ve vašem milostném životě nastane útlum. Naopak! Konečně se můžete těšit na to, že zase k lásce budete přistupovat s větší dávkou optimismu, rozumu, ale i spontánnosti. Novým průšvihům to sice nezabrání, ale alespoň výrazně omezíte jejich dopad na další oblasti svého života.

Panna

Miláček potřebuje, abyste byli v neustálém kontaktu. Pokud to půjde, chce s vámi strávit každou volnou chvilku. Jestli to není možné, velice ocení, když spolu budete ve spojení alespoň prostřednictvím sociálních sítí. V každém případě s ním mluvte o všem, včetně toho, co k němu cítíte a co byste podnikli, kdybyste spolu byli v posteli. Když mu ještě několikrát zdůrazníte, že jste tak zdatného, pozorného, něžného, prostě dokonalého milence ještě neměly, bude blahem bez sebe.

Váhy

Sex vás vyloženě baví. Přesto byste s dováděním v posteli měli počkat až do večera. Využijete tak energii Slunce, které se v 14.46 hodin dostane do Lva. Pod jeho vlivem bude partner k vašim potřebám mnohem vnímavější i vstřícnější. Navíc mu dojde, že by se s vámi měl alespoň občas podělit o postřehy, které se týkají vašeho erotického života. Zkuste mu tuto úlohu trochu ulehčit tím, že mu vyznáte lásku hodně smyslným stylem.

Štír

Venuše se dostala do vašeho sektoru přátelství, což je v mnoha ohledech příjemné, ale přesto si na některé věci musíte dávat pozor. Nedopusťte, abyste se dostaly do situace, že bude partner žárlit na vaše kamarády. Vy byste mu sice mohly pořád dokola opakovat, že k tomu nemá sebemenší důvod, ale on by vám stejně nevěřil. Dokonalý sex, kterým byste se mu snažily dokázat svoji lásku a oddanost, by paradoxně považoval za vaše přiznání viny.

Střelec

Rande, na které jste se tolik těšily, dopadne jinak, než jste si představovaly. Na jeho atmosféře i průběhu se výrazně podepíše Luna z Kozoroha. Pokud začne miláček mluvit o budoucnosti, pojme ji spíš jako seznam úkolů, které budete muset zvládnout, než jako vizi něčeho hezkého, k čemu oba směřujete. O tom, jak si představuje erotické hrátky a sex, se s ním raději nebavte vůbec. Zklamalo by vás to ještě víc.

Kozoroh

V milostné oblasti budete zase spokojené. Pokud jste na dovolené, máte na sebe i na partnera dostatek času. Nemůže se stát, že byste místo, ba dokonce v průběhu milování řešily pracovní, nebo jiné problémy. Když jste doma, nebudete to sice tak romantické, ale pořád lepší než poslední dobou. Přispěje k tomu skutečnost, že si konečně uvědomíte pár věcí. Hlavně to, že je ve vašem zájmu, abyste erotické vyžití vědomě začlenily do svého nabitého rozvrhu stejně jako další činnosti.

Vodnář

Je nejvyšší čas, abyste v sexuální oblasti zavedly jistá pravidla. Pokud miláček po sexu tolik touží, jak vám neustále zdůrazňuje, měl by se víc snažit, aby navodil patřičnou atmosféru a vás náležitě naladil. Začít může třeba tím, že vám namasíruje unavené nohy a ztuhlá záda. Při jeho vláčných dotecích budete sice skoro podřimovat, ale jakmile vás začne hladit a líbat na intimnějších místech, rázem se proberete a milování si oba parádně užijete.

Ryby

Venuše v 2.38 hodin vstupuje do vašeho partnerského sektoru a postará se o vaše city, ale sex poněkud pomine. Kdyby bylo na vás, spokojíte se s tím, že se pod hvězdnatou oblohou budete s partnerem držet za ruce a špitat si zamilovaná vyznání. Když však bude dostatečně něžný, romantický a přitom průbojný, změníte názor i náladu tak rychle, že tím překvapíte samy sebe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám