Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 24. 2.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Miláček má nad čím dumat, takže si nevymýšlí nesmysly a vlastně po vás nic nechce. Následujte jeho příkladu a taky se zamyslete. Pozor, v některých záležitostech se můžete plést! To, že vám nedává najevo své intimní potřeby tak, jak by se vám líbilo, není tím, že o vás nemá zájem. Právě naopak, třeba má ale strach, aby se kvůli svým erotickým fantaziím před vámi neztrapnil.

Článek

Beran 

Zasáhne vás cit, s nímž jste nepočítaly, což vás vyvede z míry. Do jara je sice ještě daleko, ale vy si uvědomujete, že toto krásné roční období bez lásky prožít nechcete. Na opatrné sondování to ale nevypadá. Luna ze Střelce vytvoří podmínky, které vám umožní jít přímo na věc. Zdá se, že bude skórovat už dnešní večer.

Býk

Luna ve Střelci se postará o erotiku na vysoké úrovni a vášeň, kterou hned tak něco nepřekoná. Zejména odpoledne, kdy máte hotovo a nemusíte myslet na povinnosti, se s chutí soustředíte na partnera a jeho erotické představy. Bude to zajímavé. Svým jednáním ho motivujete k výkonům, o nichž si patrně ve skrytu duše myslí, že jich není schopný.

Blíženci

V milostných sférách vás může potkat hned několik překvapení. Zejména dopoledne se třeba dozvíte, že jste kdysi opovrhly láskou někoho, kdo by pro vás hory přenášel. Pro vás to bude šok. Na dotyčného si sice pamatujete, ale to, že by k vám cítil něco víc, vás vůbec nenapadlo. Nic nevysvětlujte. Stejně by vám nikdo nevěřil.

Rak

Při sextilu mezi Venuší a Neptunem se máte v posteli nač těšit. Erotické fantazie pustíte naplno, takže miláčkovi názorně představíte vábné smyslné obrazy. Oba se tak budete pohybovat v atmosféře, kdy sami nevíte, zda je to skutečnost, nebo rafinovaný erotický sen. O tom, že to bude krásné a nezapomenutelné, však nepochybujte.

Lev

Sex vás prostě baví. Kdybyste si milování chtěly pořádně užít, nechte si to na večer. V 21.46 hodin totiž vrcholí sextil mezi Lunou a Saturnem, který vaše erotické touhy posílí, a zároveň budete velice vnímavé, takže se dokážete napojit na partnerovy vize. Díky tomu budete dovádět dlouho a tak, abyste byli oba nadmíru spokojení.

Panna

Sextil mezi Venuší a Neptunem ve vašem partnerském sektoru vás zásobí erotickými touhami a rovnou vám poskytne dostatek možností k jejich naplnění. Vy si však musíte uvědomit, že žádná práce není tak důležitá, abyste jí daly přednost před sexem. Když se toho budete držet, můžete se těšit na parádní den a vzrušující noc.

Váhy 

S láskou si poradit dokážete. Existuje však nebezpečí, že všechno, co mezi vámi je, budete slovně rozebírat tak dlouho, že na uspokojení tělesných tužeb nedojde. Vy budete s takovým „upovídaným“ večerem spokojené, ale miláček usoudí, že si ho hned tak zopakovat nechce. Je totiž mužem činu…

Štír

Při sextilu mezi Venuší a Neptunem vás zajímá láska ve všech podobách. Navíc dokážete skvěle využít večerní sextil mezi Lunou a Saturnem. Díky těmto energiím budete erotické napětí stupňovat tak, abyste si to oba parádně užili. Pokud zjistíte, že má váš erotický život ještě rezervy, berte to jako dodatečný bonus.

Střelec

Kdybyste si chtěly sex opravdu užít, musíte dodržovat určité podmínky. Především je potřeba, abyste pochopily, že partner může mít nezvykle romantické touhy a potřeby. Když vás požádá, abyste se oblékly třeba do večerních šatů, na nic se nevyptávejte a jeho přání bez poznámek splňte. Jemu i sobě se postaráte o nádherný večer.

Kozoroh

Luna ze Střelce přeje všem možným pokušením. Najednou si uvědomíte, že jste vlastně hodně dlouho neměly žádného ctitele, a začnete přemýšlet, zda byste s tím neměly něco dělat. Nakonec usoudíte, že je vám klid vzácnější. Milostný románek tak po zralé rozumové úvaze vzdáte, ale bude to pro vás hodně těžké.

Vodnář

Na to, abyste někoho přemlouvaly a dobývaly, nemáte čas ani trpělivost. Pokušení se sice v tomto směru vyskytnout může, ale vy mu nepodlehnete. Hned ráno si uvědomíte, že vás stálý partner, s nímž máte sex vyladěný do posledního detailu, bude na dnešní večer a celou dlouhou noc nejlepší společník.

Ryby

Při sextilu mezi Venuší a Neptunem se nedostatku citů ani erotiky obávat nemusíte. Dostanete spoustu vzrušujících podnětů a v takové podobě, jaká se vám líbí. Navíc dokážete přesně odhadnout náladu, tedy i požadavky partnera. Splníte mu je způsobem, který ho o síle vašeho vztahu opět hravě přesvědčí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám