Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 3. 2.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se ostatní hroutí pod tíhou toho, co museli od začátku týdne zvládnout, vy jste stále plné vitality. Změn se nebojte. Ty, které nastanou, vám kápnou do noty. Využijte i toho, že můžete bez zábran a naplno mluvit o všem, co je pro vás důležité, a že vás miláček bere vážně. Na všem potřebném se tedy domluvíte, ideálně v oblíbené kavárně. Dost možná dojde i na vyznání lásky, přestože si na důvěrnosti na veřejnosti nepotrpíte.

Článek

Beran 

Obavy, které se týkají partnerovy věrnosti, si nepřipouštějte. Nebylo by to k ničemu. Místo starostí, zda je vám věrný, byste se měly v milostné oblasti zabývat spíš samy sebou. Zejména dopoledne, kdy vás ovlivňuje konjunkce Marsu s Plutem, jste velice nejisté v citech a kupodivu i v sexu.

Býk

Při trojkonjunkci Venuše, Marsu a Pluta se vám v milostné oblasti bude dařit skvěle. Veškeré nápady, s nimiž miláček přijde, a které mají váš vztah vylepšit, obohatit a posunout na vyšší úroveň, přijmete s nadšením. Konečně vymyslel něco, co bude mít v konečném důsledku dopad i na sex, jelikož zvyšuje intenzitu rozkoše jemu i vám.

Blíženci

Na to, abyste plnily něčí romantické sny, nejste zrovna naladěné. Dáváte přednost rychlé akci. Když se miláčkovi zmíníte, že nečekáte mazlení ani citová vyznání, nýbrž toužíte hlavně po živočišném sexu, bude překvapený. Pak ale udělá všechno, co dokáže, pro vaši spokojenost, což se mu podaří.

Rak

Díky nezvykle intenzivní planetární přízni dokážete sladit své a partnerovy erotické touhy tak, abyste byli oba spokojení. V sexu navíc budete objevovat nové zdroje potěšení, o nichž jste dosud ani neuvažovaly. Miláček bude nadšený a vy spokojené. Moc toho sice nenaspíte, ale to se dá zvládnout.

Lev

Ohledně milování si při Luně ve svém sektoru erotiky a sexu nemáte nač stěžovat. Miláček je při chuti a vy s ním dokážete udržet krok. Veškeré domácí aktivity tím sice trochu utrpí, ale to nevadí. S tím, že jste čas prvotně určený třeba na žehlení strávily vášnivým milováním, se opravdu dokážete smířit.

Panna

To, že byste za svého miláčka v případě potřeby klidně i dýchaly, víte sice vy, ale jemu to raději nezdůrazňujte. Ve vlastním zájmu mu nezvyšujte sebevědomí, jehož má i bez toho na rozdávání. Když mu v pravou chvíli pošeptáte, že je pro vás ten nejlepším, naprosto to stačí.

Váhy 

Dávejte si pozor na spory, které propukají mezi partnerem a příbuznými nebo dětmi. Můžou mít horší dopad, než si dokážete představit. V takovém případě nesmíte fungovat jako nárazník, nýbrž jako mediátor, který každého vyslechne a dovede k tomu, aby se na slova i skutky toho druhého podíval jeho očima. Na erotiku byste měly zapomenout. Ani jeden z vás na to nebude mít náladu.

Štír

Kdybyste se rozhodly, že budete k sexu přistupovat stejně zodpovědně jako k jakékoli jiné činnosti, bude to ku prospěchu věci. Miláčkovi byste tak daly najevo, že vám na něm a jeho spokojenosti opravdu záleží. Sobě byste zase zajistily pohodu a eroticky laděný večer, který by přirozeně přešel do vášnivé noci.

Střelec

Veškeré plánování ohledně vztahů, do něhož byste se při dnešních konstelacích pustily, nic dobrého nepřinese. Miláček usoudí, že chcete všechno, včetně sexu, vměstnat do nějakých pravidel, zákonitostí a málem do tabulek. Vy se s ním nehádáte, protože víte, že má pravdu.

Kozoroh

Dotyčný si zjevně myslí, že vás bude citově vydírat, a tím vás přiměje k intenzivnějším projevům lásky a erotického zaujetí. Je na velkém omylu. Při trojkonjunkci Venuše, Marsu a Pluta, která se odehrává ve vašem znamení, jste ochotné ke všemu, po čem zatouží. Manipulaci však nepřipustíte a nátlaku nepodlehnete.

Vodnář

Sex vnímáte jako něco, co vám pomáhá upevnit partnerství. Zároveň jde o příjemnou činnost, která vás zbavuje napětí a rozbouřených emocí. Po zdařilém milování, které vám večerní konstelace garantují, rychle pochopíte, že i problémy, které se tváří jako neřešitelné, mají východisko.

Ryby

Lidi, kteří se s vámi náhodně seznámí, můžete vnímat tak, že vám je přivedl do cesty příznivý osud. Přimějí vás k tomu, abyste se podívaly na svůj dosavadní život jinak, než jste ho vnímaly dosud. Kromě jiného vám dojde, že byste se měly zaměřit spíš na to pozitivní, co máte. Do této oblasti jednoznačně patří i sex.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám