Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 30. 12.

Foto: Mariia Korneeva, Shutterstock.com

Foto: Mariia Korneeva, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partnerovy nápady berte vážně. Stačí, abyste ho soustředěně vyslechly, a uznáte, že to není žádná improvizace, ale naopak jasný plán, na jehož uskutečnění navíc trvá. Jeho záměry tedy nezměníte, nicméně můžete snížit možná rizika. Stejně tak bude mít spoustu řečí ohledně erotiky i sexu. Na skutky však jaksi nedojde. Sice se krásně poslouchá, co všechno spolu v posteli podniknete, berte to však spíš jako příslib, který se splnit může, ale taky nemusí.

Článek

Beran 

Luna ve Štíru je převážně harmonická, což vás potěší. Přesto by bylo dobré, abyste erotické aktivity odložily na odpoledne. To už budete mít většinu pracovních povinností za sebou a srdce otevřené i tělo připravené na miláčkovy vzrušující experimenty.

Býk

Váš postoj je rozporuplný. Na jedné straně chcete partnera, který pro vás má za všech okolností pochopení, a na druhé byste vedle sebe rády měly sebevědomého člověka, o něhož se můžete opřít. Jemu však nic neříkejte. Usoudil by, že vaše přání splnit nedokáže, a bude buď naštvaný, nebo smutný. Obojí má na erotický život nepříznivý dopad.

Blíženci

V tom, jak se bude váš erotický život vyvíjet, pořád nemáte jasno. Naštěstí miláček rozhodne za vás. Když vám dopoledne zavolá do práce a tajnosnubně naznačí, že se máte těšit na večerní erotický maraton, skoro se budete mít chuť smát. Jakmile vám upřesní, jak si to představuje v reálu, dojde vám, že musíte zcela vážně pospíchat domů, abyste vůbec o nic nepřišly.

Rak

Na miláčka a na to, jaké překvapení naplánoval na zítřek, se můžete začít těšit. Když vám to řekne, skoro vás tím vyvede z míry. Je jasné, že o vás přemýšlel, a taky zvažoval, čím vám udělá největší radost. Navíc přijde s návrhem, že byste se večer měli naplno věnovat sexu, protože zítra na to patrně nebude dost času.

Lev

Je potřeba, abyste partnera oceňovaly víc, než jste ho chválily dosud. Vám to sice připadá jako malichernost, ale on po vašem uznání skutečně prahne. Když k tomu přidáte i pár lichotivých slov, jimiž kladně zhodnotíte jeho erotické nadání a to, jak dává touhy najevo, máte pohodu na celý den zaručenou.

Panna

Ve vašem sektoru komunikace pobývá harmonická Luna a ve vašem sektoru lásky a romantiky se setká Merkur s Plutem. Všechno dohromady tvoří skvělý planetární koktejl. Ten z vás dělá ženy, jimž se nedá odolat. Koho rovnou nesvedete k erotickým kratochvílím, toho umluvíte, takže vám postelové hrátky nakonec nabídne sám od sebe.

Váhy 

Pocit, že byste se sexu měly oddávat nejen fyzicky, ale i v myšlenkách a fantaziích, je stále silnější. Když se miláčkovi svěříte s tím, co jste v tomto směru vymyslely a co vás napadlo, bude nadšený. Vzápětí navrhne, že byste si to mohli vyzkoušet už tento večer.

Štír

Pokud se miláček narodil ve znamení Střelce nebo Vodnáře, čekají vás neopakovatelné zážitky. Bude se snažit, aby vás v tom nejlepším slova smyslu šokoval, a vy musíte konstatovat, že se mu to daří. U ostatních znamení si to patrně prohodíte. Ty budete k úžasu a neskrývanému nadšení přivádět zase vy.

Střelec

Sextil mezi Marsem a Saturnem vám sice milence nezajistí, ale se stávajícím partnerem může udělat divy. Konečně se vám podaří přesvědčit ho, že na harmonický vztah jsou potřeba nejen city a emoce, ale také čas. Přirozeně zmírníte tempo a věnujete mu patřičnou pozornost. On bude nadšený a vám se to bude náramně líbit.

Kozoroh

Plány ohledně sexu můžou narazit na realitu. Když si uvědomíte, co byste mohly způsobit, rozhodnete se, že ještě počkáte. Adeptovi na lásku klidně řekněte, že do konce týdne budete přemýšlet, zda si místo ve vašem srdci, potažmo v posteli zaslouží. Zní to podivně, ale tím vaše cena v jeho očích ještě stoupne.

Vodnář

Při Luně ve Štíru se musíte chovat rozumně. Na to, že byste vyvolávaly žárlivé scénky, rovnou zapomeňte. Nebylo by to k ničemu. Miláček by buď nechápal, o čem mluvíte, a byl by uražený, nebo by pochopil, a byl by naštvaný. V každém případě byste rychle zjistily, že jste „štěkaly na nepravý strom“.

Ryby

Sex je báječná záležitost, která vás baví a na niž si dokážete najít čas i v případě, že byste ho na nic jiného neměly. Když dokážete miláčka přesvědčit a přimět ho, aby váš postoj přijal za vlastní, budete s výsledným dováděním v posteli spokojení oba.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám