Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 4. 11.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na to, abyste partnerovi stále dokola vysvětlovaly, že máte pravdu a on se mýlí, vám chybí energie. Občas dokonce koketujete s myšlenkou, že byste ho na možný problém neupozornily a nechaly ho „podusit ve vlastní šťávě“. Takovou výchovnou lekci by vážně potřeboval, jenže k ní patrně nedojde. Mazlení a laškování jsou vám přednější než pocit zadostiučinění, že jste mu to nandaly.

Článek

Beran 

Novoluní ve Štíru a Venuše, která se poslední den nachází ve Střelci, vytvářejí atmosféru sice erotickou, ale zároveň hodně náročnou. Kdybyste chtěly vesmírné vlivy využít, musíte zajistit náležité kulisy. Ve vašem případě bude vhodná kombinace černého ložního povlečení, červeného sexy prádla, podmanivé hudby a několika zapálených aromatických svíček.

Býk

Při Luně ve svém partnerském sektoru si budete sex užívat v každé době a za všech okolností. Nejlepší však bude čas kolem 6.57 hodin, kdy se Luna ve vašem partnerském sektoru setká s Marsem. Díky tomu budete mít erotické energie na rozdávání. O to, abyste ji prakticky využily k posílení všech úrovní vašeho vztahu, se postará partner, a to s upřímným nadšením.

Blíženci

Novoluní ve vašem sektoru zdraví napovídá, že sex neprovozujete jen pro radost a potěšení, ale ve vašem případě plní také roli příjemné gymnastiky. Když to řeknete miláčkovi, bude nejdřív překvapený a pak se začne smát. Možná dokonce přizná, že po gymnastce v přiléhavém trikotu odjakživa toužil.

Rak

Při novoluní ve svém sektoru lásky a romantiky dokážete o citech, emocích a sexu mluvit jasně a otevřeně, což se ale může obrátit proti vám. Když dotyčné natvrdo povíte, že její chování je hlavní důvod, proč se s ní rozešel další partner v pořadí, sice přizná, že asi máte pravdu, ale rozhodně to neocení. Když se pak doma rozhodnete pro sex, bude lepší, když ho budete provozovat mlčky a bez poznámek, jinak se pohádáte klidně i v tom nejlepším.

Lev

Novoluní ve Štíru vám sice moc nepřeje, ale vašemu erotickému životu dodá neskutečné grády. Pokud si však chcete pořádně užít, musíte miláčkovi vysvětlit, že vás nesmí brát jako někoho, kdo mu poskytuje rozkoš, ale jako rovnoprávného partnera. Když to dokáže, můžete si být jisté, že vás čeká noc plná vášní.

Panna

Z míry vás vyvede bývalý partner. Bez okolků vám sdělí, že stará láska nerezaví a že se k vám chce vrátit. Když mu řeknete, že přišel pozdě, usoudí, že stačí, když počká, až názor změníte. Než pochopí, že se zmýlil, bude vás to stát dost sil. Navíc o tom nemůžete stávajícímu partnerovi referovat, jelikož by to mezi vás vneslo napětí a podezíravost.

Váhy

Ohledně lásky a sexu vás čeká spousta zajímavých zážitků. Pokud se k vám hlásí ctitel ze zámoří, který údajně touží výhradně po vás a je šťastný, že vás prostřednictvím sociálních sítí našel, buďte opatrné. Nejspíš je to podvodník, protože pravděpodobnost, že vás při novoluní ve vašem sektoru majetku vlastního potká velká láska, je poměrně malá. Bude proto lepší, když si budete hýčkat stávajícího partnera, může to být docela příjemné.

Štír

Když budete jen trochu chtít, dokážete k ohnivému, dokonce poetickému vyznání dotlačit i partnera, který si na něžnosti nepotrpí. Jde však o akci, pro kterou byste se měly rozhodnout až po zralé úvaze. Práce s energií novoluní totiž vyvolává velice silnou odezvu. Docela klidně se tedy může stát, že jedinec, jehož k sobě dnes připoutáte, vám zůstane v životě navždy.

Střelec

Novoluní ve Štíru má sice nepochybnou erotickou energii, ale ta vyžaduje odpovědný přístup. Pokud o sobě víte, že jste ohnivé a v milostných hrátkách rády přejímáte vůdčí roli, tentokrát byste to dělat neměly. Když na začátku vsadíte na dobře předstíranou pasivitu, ze které se pak vyklube uragán, bude to přesně to, co partner potřebuje, i když to zatím neví.

Kozoroh

Lásce a sexu vyčleníte přesně to místo, na které mají podle vašich představ nárok. Důsledky vašeho jednání však můžou být velice překvapivé. Když vám partner sdělí, že po vás moc touží, ale vy odseknete, že musíte nejdřív dodělat něco, co by klidně mohlo počkat, koledujete si o problémy. Mohlo by se taky stát, že když přijdete do ložnice, bude už miláček tvrdě spát, nebo to alespoň bude zdařile předstírat.

Vodnář

Pocit, že to bez lásky nejde, nahradí jiné emoce. V tomto směru k sobě budete tak upřímné, až konečně pochopíte, že je ve skutečnosti všechno jinak. To, co jste dosud považovaly za lásku, bylo ve skutečnosti jen okouzlení. Když se však nad vším zamyslíte, musíte si přiznat, že jste si nalhávaly něco, co není a nikdy nebylo. Navíc ani vytoužený sex nebyl žádná velká sláva.

Ryby

Ve vztahu chcete kromě něhy a sexu taky duchovno a jistotu, že jste si s partnerem opravdu blízcí. Než však navrhnete, že spolu budete meditovat, dobře si to rozmyslete. Při úrovni vaší erotické přitažlivosti by se vám to patrně nepodařilo. Mohly byste se sice snažit, ale nakonec by rozjímání stejně skončilo divokým sexem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám