Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 13. 3.

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Reklama

Na mazlení a milování sice máte chuť, ale zároveň vám rezonuje v hlavě, že jste si naplánovaly spoustu práce, která podle vašeho mínění nepočká. Ráno tedy z postele téměř vyskočíte a ani nelibost partnera vás nezastaví. Uděláte radost jemu, ale i sobě, když vstávání aspoň o chvilku odložíte, navzájem se potěšíte a pak společně posnídáte. Třeba se stane zázrak a miláček se nabídne, že vám pomůže.

Článek

Beran 

Opravdu nevidíte důvod, proč byste měly ustupovat, když jste si absolutně jisté, že máte pravdu. Týká se to jak běžného života, tak citových záležitostí. V sexu se miláčkovi naštěstí přizpůsobovat nemusíte, jen lehce usměrňujte jeho touhy, abyste si užili oba, a pokud možno současně. Všechno sice bude probíhat trochu pomaleji, než jste zvyklé, ale s tím se dokážete smířit.

Býk

Využijte Lunu, která ve vašem sektoru komunikace pobude až do 20.32 hodin. Nejde o to, abyste miláčka zejména v posteli přesvědčovaly k něčemu, do čeho se mu nechce, jen mu zkuste láskyplně vysvětlit, že váš sexuální život nutně potřebuje nové podněty. Když mu naznačíte, co máte konkrétně na mysli, můžete si být jisté jeho souhlasem.

Blíženci 

Při Luně v Raku fungují ňadra jako nejcitlivější erotogenní zóna. Právě proto byste měly miláčka přimět, aby se těmto partiím soustředěně a něžně věnoval. Je sice pravda, že na tak mazlivou milostnou předehru potřebujete víc času než obvykle, ale to nevadí. Je přece neděle a vy máte to nejnutnější hotovo.

Rak

Při Luně ve svém znamení můžete od lásky a rovněž od partnera čekat samé radostné podněty. Idylku však může zkomplikovat zdánlivě pozitivní sextil mezi Sluncem a Neptunem. Hrozí, že svým snům budete věřit víc než tomu, co vidíte na vlastní oči a na co si můžete sáhnout. Probuzení by bylo nepříjemné a konfrontace s realitou bolestivá. Se zklamáním byste se jen těžko smiřovaly.

Lev

Důkazy lásky, které od miláčka dostáváte, jsou velice vynalézavé a intenzivní. Dojde vám, že nad tím, co vám řekne nebo pro vás udělá, musel dlouho přemýšlet. Když k tomu přidá ještě kapku erotické vynalézavosti, máte se nač těšit. Vy se s ním nebudete cítit jako s letitým partnerem, nýbrž jako s utajovaným natěšeným milencem.

Panna

Ve vašem partnerském sektoru se schází Slunce s Neptunem a dostanou vás do situace, kdy pořádně nerozumíte samy sobě, natož partnerovi. I když obvykle tvrdíte, že stojíte oběma nohama pevně na zemi a sny spíš považujete za výplod podvědomí, tentokrát to bude jinak. Budou tak živé, že se dokonce může stát, že na noční erotické vize budete muset myslet celičký den, takže se vůbec nedokážete na nic soustředit.

Váhy 

S člověkem, který je známý tím, že s nikým nevychází a své blízké manipulativně izoluje od okolního světa, si skutečně nic nezačínejte. Nedopadlo by to dobře. Jakmile byste si uvědomily, že má tendence rozhodovat o vašem životě i volném čase, začaly byste myslet jen a pouze na to, jak co nejrychleji zmizíte. Sex by mohl být sice dokonalý, ovšem svobody a nezávislosti si ceníte víc.

Štír

Když vám miláček rozechvěle pošeptá, že ho vzrušujete už jenom tím, jak se při probouzení slastně protahujete v noční košili, opravdu nepřehání. Jeho vyznání berte jako zaslouženou poklonu. Díky ranním něžnostem se budete celý den vznášet jakoby na obláčku. Navíc si užijete parádní sex, jakmile to okolnosti dovolí, a vy se můžete zamknout v ložnici.

Střelec

Kombinace Luny z Raka a spojených energií Slunce a Neptuna v Rybách vašemu erotickému životu příliš nepřeje. Kdybyste si přesto chtěly užít smyslných radovánek, musíte počkat do večera. Ve 20.32 hodin se totiž Luna dostane do Lva, takže začne pozitivně působit na vaše vzájemné vazby i očekávání, abyste byli oba spokojení.

Kozoroh

S miláčkem to mnohdy není jednoduché ani snadné. Když dojde na věc, dokáže se rozčílit kvůli tomu, co vy vnímáte jako naprostou banalitu. Hned po emocionálním výbuchu se začne dožadovat pozornosti, něhy, ba dokonce sexu, což nazlobí zase vás. Zkuste připustit, že to je jeho forma omluvy, byť hodně nešikovná.

Vodnář

Partner je ve skvělé formě. Když však navrhne, abyste si užívali něžností a milování až do oběda, nebo ještě lépe zůstali v posteli celý den, velice vás překvapí. O tom, že jste plánovaly procházku nebo jinou aktivitu, mu raději neříkejte. Následovala by dlouhá přednáška na téma, že sex je pro vztah hlavní a všechno ostatní může počkat.

Ryby

Jakmile se v 16.45 hodin Luna dostane do opozice s Plutem ve vašem sektoru přátel, zacházejte s miláčkem opatrně. Kdyby usoudil, že vám na někom jiném záleží víc než na něm, kouká z toho průšvih. Mohly byste mu vysvětlovat, že s dotyčným nic nemáte, ale bude to ještě horší. Dokonce by vám začal vyčítat i skutky, které se staly v dávné minulosti.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám