Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 20. 2.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Najednou si uvědomíte, že nerozumíte ani samy sobě, natož lidem kolem. Dosud jste možná o záletech neuvažovaly, protože jste to považovaly za příliš riskantní, což se pod vlivem okolností může změnit. Po milenci se však neohlížíte proto, že by vám současný partner přestal v posteli stačit, nýbrž proto, že vás ovládne touha po „zakázaném ovoci“. Budete-li diskrétní, úlet by vám mohl projít, ale jen jednorázový!

Článek

Beran 

Odpoledne pocítíte silné nutkání, abyste si s partnerem všechno vyjasnili, což ale neznamená, že to musíte udělat. Čím méně konfliktních témat budete probírat, tím je větší šance, že se nepohádáte. Neriskujte, že zabřednete do výčitek a už se z toho nevymotáte. Chuť na sex by vás zákonitě přešla, a to by byla věčná škoda.

Býk

Dvojsmyslné narážky, kterými vás miláček zahrnuje, se vám nelíbí. Máte pocit, že děti moc dobře chápou, o co jde, a velice se tím baví. Když to partnerovi v dobrém povíte, budete mít pocit, že vůbec nechápe, o co jde. Do vysvětlování se nepouštějte. Zvrtlo by se tak, že byste vůbec nic nevyřešili. Kladnou stránkou ovšem je, že by ohnivé proslovy skončily vášnivým milováním.

Blíženci

Dopoledne proběhne pod vlivem narůstající energie trigonu mezi Lunou a Saturnem, který vrcholí v 12.47 hodin. Zaručí vám sice příjemnou, jenže klasickou, tradiční a poněkud stereotypní erotiku. Nic zásadního se nestane, vcelku budete spokojení a uspokojení, ale ve skrytu duše si oba vybavíte, jaké divočiny jste v posteli kdysi prožívali.

Rak

Pocit, že si s láskou přes veškerou snahu nedokážete poradit, může být při Luně ve Vahách zvlášť intenzivní. Když se však podíváte kolem a vážně se nad tím zamyslíte, dojde vám, že situaci vidíte v horším světle, než odpovídá realitě. Zkuste se zaměřit spíš na to hezké, co mezi vámi je, a nezapomeňte hlavně na erotické zážitky.

Lev

Ohledně lásky problémy buď nemáte, nebo si je nepřipouštíte. Když miláček žárlí, usoudíte, že je to jeho věc a že mu pochybné představy nemíníte rozmlouvat. V důsledku vašeho postoje doma vznikne neklidná, ale zároveň erotikou nabitá atmosféra. Kdybyste se intuitivně rozhodli, že se napětí zbavíte v posteli, byl by z toho překvapivě vydařený večer.

Panna

Nad tím, že se s miláčkem neshodujete v názorech, které se týkají politiky, klidně mávněte rukou. Máte dostatek zkušeností, takže víte, že jde o věci, které pro váš milostný život nejsou zásadní. Hlavní přece je, že stejně nahlížíte na sex, domov, peníze a podobné záležitosti. To jsou vazby, které vás drží pohromadě.

Váhy 

Vliv Luny ve svém znamení musíte náležitě využít. Díky energii nastupujícího trigonu mezi Lunou a Saturnem, jenž vrcholí v 12.47 hodin, dokážete k partnerovi přistupovat tak, aby mu konečně došlo, že ve vás našel životní štěstí. Dopoledne toho sice doma moc neuděláte, vlastně nestihnete skoro nic, ale to vám vadit nebude.

Štír

I když váš vztah není dokonalý a zasloužil by v lecčems vylepšit, nerozčilujete se. Zároveň nedovolíte, aby se kvůli banalitám vztekal miláček. Pokud máte pocit, že jeho napětí přesahuje únosnou míru a negativně působí i na vás, zatáhněte ho do ložnice, kde si dopřejte aspoň rychlovku. Pak už bude všechno v pořádku.

Střelec

Když se s miláčkem pustíte do milostného dovádění, měly byste se na to bezvýhradně soustředit. Budete-li přemýšlet o něčem jiném, bude to na vás vidět. Ve vašem případě navíc hrozí, že o tom začnete i mluvit. To by ho naštvalo úplně. Pak by vám mohl vytknout něco, co by se zase dotklo vás, a jemu by to bylo líto.

Kozoroh

Při Luně ve Vahách bude prozíravější, když erotickou aktivitu přenecháte partnerovi. Na rozdíl od vás ho nic nesvazuje a nenutí do jednání, na které by se momentálně necítil. Když se jím v posteli necháte vést, bude to i pro vás mnohem příjemnější. Navíc vám dojde, že i podřízená role má něco do sebe.

Vodnář

Během milování si všimnete, že se miláček chová jinak, než jste zvyklé. Může vás to sice překvapit, ale nemělo by vás to motivovat k pochybnostem o jeho věrnosti. Spíš lze usuzovat, že si prostudoval nějakou odbornou literaturu a teď si v praxi ověřujte, co to s vámi udělá. Nejspíš budete příjemně překvapené, tak mu to dejte najevo.

Ryby

Miláček vás sice může vybízet k upřímnosti, ale ve skutečnosti o to nestojí. Ostatně vám dosavadní zkušenosti a rozum napovídají, že byste si tím pekelně zavařily. Když jinak nedá, požadované informace mu naservírujte způsobem, který ho nenaštve, ale přiměje k zamýšlení. O tom, zda máte vůči jeho sexuálním dovednostem výhrady, se s ním ale nebavte vůbec.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám